Vloertegel/Wandtegel Square 33,3x33,3cm Uni Grijs Mat

501-130102

Vloertegel/Wandtegel Square 33,3x33,3cm Uni Grijs Mat

501-130102

11,95per m²

17,23  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

17,23(1.44 m²)

(1 x 17,23)

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal, Hoofddorp en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming.

Productomschrijving

Deze uni-tegel uit de Square-serie is voorzien van een stijlvolle, grijze kleur met prachtige nuances en heeft een matte afwerking. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken.

Tegels voor elke ruimte
De grijze tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Plaats deze in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of het toilet voor een sfeerrijke ambiance. Hiermee creëert u de ideale basis voor uw droominterieur. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming, zodat u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking realiseert.

Legrichting
Deze vierkante tegel van 33,3x33,3 cm wordt voornamelijk gelegd in een volsteensverband. Hierbij liggen de tegels evenwijdig aan elkaar. Voor een spannend lijnenspel combineert u de tegel met een bijpassende tegel in een ander formaat.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, waarmee u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
33,3x33,3 cm
Kleurnaam
Square grijs