Vloertegel/Wandtegel Steelstone Oxido 60x120cm Metal Look Bruin

403-070201

Vloertegel/Wandtegel Steelstone Oxido 60x120cm Metal Look Bruin

403-070201

59,95per m²

86,33  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

86,33(1.44 m²)

(1 x 86,33)

Vandaag besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

Deze natuursteenlook tegel uit de Steelstone-serie heeft een metallic look en is voorzien van een glanzende afwerking. Het geroeste uiterlijk van de tegel leent zich perfect voor de industriële stijl. De bruine, grijze en zwarte kleurnuances brengen de robuuste en stoere uitstraling tot leven. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Tegels voor elke ruimte
De metallic look tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Plaats deze sfeermaker in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of het toilet. Met deze tegel creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.

Legrichting
Bij deze rechthoekige 60x120 cm tegel heeft u de keuze tussen diverse legverbanden. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Door de rechthoekige tegel horizontaal te plaatsen, lijkt de ruimte optisch breder. Een verticale legrichting maakt deze juist hoger en smaller.

Afwerking
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat een strak resultaat geeft. De tegel is namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u de natuursteenlook tegel met een bruine voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
60x120 cm
Kleur
Bruin
Kleurnaam
Steelstone Oxido