Vloertegel/Wandtegel Steelstone Oxido 60x60cm Metal Look Bruin

403-070101

Vloertegel/Wandtegel Steelstone Oxido 60x60cm Metal Look Bruin

403-070101

Eigenschappen

49,-per m²

70,56  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

70,56(1.44 m²)

(1 x 70,56)

Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

De Steelstone tegel heeft een metallic look en is voorzien van een glanzende afwerking. Het geroeste uiterlijk van de tegel leent zich perfect voor de industriële stijl. De bruine, grijze en zwarte kleurnuances brengen de robuuste en stoere uitstraling tot leven. Combineer de tegel met een lichte tegel om de nadruk te leggen op de metallic look. Of kies voor een donkere kleur en voeg nóg meer sfeer toe aan uw interieur. Deze natuursteenlook is geschikt voor alle ruimtes binnenshuis.

De vierkante tegel van 60 cm bij 60 cm is gerectificeerd, waardoor de randen haaks geslepen zijn. Dit geeft een strak eindresultaat en maakt het mogelijk om de tegels te plaatsen met een voeg van 2 mm. Gebruik een donkere voegkleur voor het mooiste effect.

  • Gerectificeerde tegel
  • Geschikt voor alle binnenruimtes
  • Geschikt voor vloerverwarming en - koeling
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
60x60 cm
Kleur
Bruin
Kleurnaam
Steelstone Oxido

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.