Vloertegel/Wandtegel Terrazzo Light Grey 60x60 Natuursteen Look Grijs Gerectificeerd

503-060101

Vloertegel/Wandtegel Terrazzo Light Grey 60x60 Natuursteen Look Grijs Gerectificeerd

503-060101

35,-per m²

37,80  per pak (1.08 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

37,80(2.16 m²)

(1 x 37,80)

Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

De natuursteenlook tegel uit de Terrazzo-serie is voorzien van diverse grijze kleurnuances. Met deze gemêleerde tegel brengt u elke ruimte tot leven en zorgt u eenvoudig voor een subtiel contrast. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.  

Tegels voor elke ruimte  

Deze grijze 60x60 cm tegel is geschikt voor op de wand of vloer in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Zo legt u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast gaan de tegels uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling, zodat u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking realiseert. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.   

Afwerking

De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat een strak resultaat geeft. De tegels zijn namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u de natuursteenlook tegels met een zilvergrijze voeg. Kies verder voor de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
60x60 cm
Inhoud
1.08 m²
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Terrazzo Light grey

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.