Art Wandtegel | 30x60cm Decor Grijs Glanzend

502-010101

Art Wandtegel | 30x60cm Decor Grijs Glanzend

502-010101

14,95per m²

24,22  per pak (1.62 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

24,22(1.62 m²)

(1 x 24,22)

Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Onze wandtegels zijn toepasbaar op diverse ruimtes; bijvoorbeeld een achterwand in de keuken, toiletnis of accentwand in de badkamer.

Productomschrijving

Deze decortegel uit de Art-serie is voorzien van grijze kleurschakeringen met een glanzende afwerking. Het speelse lijnenspel geeft uw woning een unieke look-and-feel. Deze tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor vlekken. Dankzij de vlekbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Wandtegels voor elke ruimte
Met deze muurtegel creëert u een statement in elke ruimte en zorgt u voor een bijzondere touch. Betegel bijvoorbeeld de wand achter het aanrechtblad in uw keuken en laat de tegel tot halverwege de muur doorlopen. Hiermee brengt u een prachtig accent aan. Of betegel een volledige wand in de badkamer voor een optimaal effect.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de tegel met een grijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een mooi eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleurnaam
Art grijs

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Pavera Gris

Pavera Gris Reliëf