Brick Island Steenstrips | 15x60cm Natuursteen Multicolor

303-500203

Brick Island Steenstrips | 15x60cm Natuursteen Multicolor

303-500203

54,95per m²

31,87  per pak (0.58 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

31,87(1.16 m²)

(1 x 31,87)

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Deze tegel is niet geschikt voor plaatsing in een natte ruimte of als achterwand van bijvoorbeeld een toilet of badkamermeubel. Door de reliëfstructuur is deze tegel lastig te voegen, waardoor er vocht tussen kan komen. Dit heeft als gevolg een risico op waterschade en/of schimmelvorming.

Productvoordelen

Natuursteentegels zijn stuk voor stuk uniek en bevatten verschillende tinten.

De tegels lopen natuurlijk in elkaar over dankzij de Z-vorm van de steenstrips.

Deze tegel geeft een sfeervol contrast en zorgt voor diepte in de ruimte.

Onze Brick wandtegels zijn perfect geschikt voor diverse ruimtes; denk hierbij aan de woonkamer of een nis in de toiletruimte.

Productomschrijving

Deze meerkleurige natuursteentegel uit de Brick-serie is opgebouwd uit verschillende stenen met een ruwe structuur en matte look. De steenstrip is puur natuur. Hierdoor is elke tegel uniek en heeft deze verschillende kleurschakeringen. Bovendien zorgt u met deze tegel eenvoudig voor een sfeervol contrast en schept u diepte en ritme in de ruimte.

Sfeervol wanddecor
De schitterende meerkleurige tegel plaatst u op een wand in uw woonkamer, keuken, toilet of hal voor een sfeervolle uitstraling. Deze 15x60 cm tegel brengt u als een puzzelstuk aan. Steenstrips hebben een Z-vorm, waardoor ze mooi in elkaar overlopen en een natuurlijk patroon creëren. Houd rekening met de ongelijke structuur van de tegel als u hierop een element wilt bevestigen. Sanitair zoals een toilet dient altijd op een vlakke ondergrond gemonteerd te worden.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn en het natuurlijke uiterlijk nog beter tot zijn recht komt. Voor een optimaal eindresultaat kiest u tegellijm met een hoog standvermogen, zoals de Foby Power Poederlijm. Wilt u na het plaatsen de tegel reinigen? Gebruik dan een onderhoudsmiddel speciaal voor echt natuursteen. Dit middel is vrij van zuren, zodat de steen niet wordt aangetast.

Specificaties

i Maatvoering
15x60 cm
Kleur
Meerkleurig
Kleurnaam
Brick Island

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Blanco wit glans

Blanco wit mat