Colora Wandtegel | 10x10 cm Uni Zeegroen Glanzend

401-060204

Colora Wandtegel | 10x10 cm Uni Zeegroen Glanzend

401-060204

73,95per m²

59,16  per pak (0.80 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

59,16(1.60 m²)

(1 x 59,16)

Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Onze wandtegels zijn toepasbaar op diverse ruimtes; bijvoorbeeld een achterwand in de keuken, toiletnis of accentwand in de badkamer.

Productomschrijving

Deze zeegroene uni-tegel uit de Colora-serie is voorzien van een glanzende afwerking en heeft daarom een luxe uitstraling. Daarnaast voegt u met dit exemplaar een vleugje speelsheid toe aan de ruimte door het licht golvende oppervlak en de afgeronde randen. De tegel is gemaakt van keramiek en daardoor niet gevoelig voor zuren en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak. 

Wandtegels voor elke ruimte
Dit exemplaar is geschikt als wandbekleding in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Zo geeft u de ruimte een unieke uitstraling en creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Bovendien is de tegel uitstekend te combineren met andere kleuren.

Legrichting
Deze vierkante 10x10 cm tegel wordt voornamelijk gelegd in een volsteensverband. Hierbij liggen de tegels evenwijdig aan elkaar. Betegel bijvoorbeeld de wand in uw keuken achter het aanrechtblad en laat de tegel tot halverwege de muur doorlopen voor een speels lijnenspel. Hiermee brengt u een prachtig accent aan. Of betegel een volledige wand in uw badkamer voor een optimaal effect.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
10x10 cm
Kleur
Groen
Kleurnaam
Colora zeegroen

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Verso Magnolia

Madera Beige