Metro Wandtegel |10x20cm Uni Wit Glanzend

501-040101

Metro Wandtegel |10x20cm Uni Wit Glanzend

501-040101

17,50per m²

17,50  per pak (1.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

17,50(2.00 m²)

(1 x 17,50)

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Onze wandtegels zijn toepasbaar op diverse ruimtes; bijvoorbeeld een achterwand in de keuken, toiletnis of accentwand in de badkamer.

Productomschrijving

Deze uni-tegel uit de Metro-serie heeft afgeschuinde kanten, waardoor een prachtig 3D-effect ontstaat. Dit exemplaar is voorzien van een glanzende afwerking, waarmee u iedere wand mooi laat uitblinken. De tegel is gemaakt van keramiek en daarom makkelijk schoon te maken. Zo ervaart u ultiem onderhoudsgemak. 

Wandtegels voor elke ruimte
De witte tegel is geschikt als wandbekleding in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Hiermee geeft u de ruimte een frisse uitstraling. Daarnaast is de tegel uitstekend te combineren met andere kleuren en materialen.

Legrichting
U heeft de keuze tussen diverse legverbanden bij deze rechthoekige 10x20 cm tegel. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Voor een speels lijnenspel gaat u voor een elleboogverband. Doordat de voegen haaks op elkaar lopen, ontstaat er een zigzagpatroon.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft deze een ronde afwerking en wordt de tegel gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
10x20 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Metro Wit glans

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Metro Zwart glans