Steenstrips Brick White Star 15x60cm Natuursteen Wit

303-500201

Steenstrips Brick White Star 15x60cm Natuursteen Wit

303-500201

58,95per m²

34,19  per pak (0.58 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

34,19(1.16 m²)

(1 x 34,19)

Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal en Mortsel

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De tegel is niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Deze tegel is namelijk lastig te voegen, waardoor er vocht tussen kan komen. Dit heeft als gevolg dat er schimmel en waterschade kunnen ontstaan. Daarnaast zijn de tegels minder goed schoon te houden door de reliëfstructuur.

Productvoordelen

Natuursteentegels zijn stuk voor stuk uniek en bevatten verschillende tinten.

De tegels lopen natuurlijk in elkaar over dankzij de Z-vorm van de steenstrips.

Deze tegel geeft een sfeervol contrast en zorgt voor diepte in de ruimte.

Productomschrijving

Deze witte natuursteentegel uit de Brick-serie is opgebouwd uit verschillende stenen met een ruwe structuur. De steenstrip is puur natuur. Hierdoor is iedere tegel uniek en heeft deze verschillende kleurschakeringen. Verder bevat de tegel een natuurlijke glinstering. Zo tovert u elke muur om tot een waar pronkstuk.

Sfeervol wanddecor
De schitterende meerkleurige tegel plaatst u op een wand in uw woonkamer, keuken, toilet of hal voor een sfeervolle uitstraling. Deze 15x60 cm tegel brengt u als een puzzelstuk aan. Steenstrips hebben een Z-vorm, waardoor ze mooi in elkaar overlopen en een natuurlijk patroon creëren. Houd rekening met de ongelijke structuur van de tegel als u hierop een element wilt bevestigen. Sanitair zoals een toilet dient altijd op een vlakke ondergrond gemonteerd te worden. Let op: de tegel is niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn en het natuurlijke uiterlijk nog beter tot zijn recht komt. Voor een optimaal eindresultaat kiest u tegellijm met een hoog standvermogen, zoals de Foby Power Poederlijm. Wilt u na het plaatsen de tegel reinigen? Gebruik dan een onderhoudsmiddel speciaal voor echt natuursteen. Dit middel is vrij van zuren, zodat de steen niet wordt aangetast.

Specificaties

i Maatvoering
15x60 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Brick White star

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Roots Warm

Brick Black star