Wanddecor Cliff Graphite 16,5x41cm Natuursteenlook Grijs

403-050103

Wanddecor Cliff Graphite 16,5x41cm Natuursteenlook Grijs

403-050103

51,95per m²

56,11  per pak (1.08 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

56,11(2.16 m²)

(1 x 56,11)

Vandaag besteld, donderdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal en Mortsel

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De tegel is niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Deze tegel is namelijk lastig te voegen, waardoor er vocht tussen kan komen. Dit heeft als gevolg dat er schimmel en waterschade kunnen ontstaan. Daarnaast zijn de tegels minder goed schoon te houden door de reliëfstructuur.

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Productomschrijving

Deze grijze natuursteenlook tegel uit de Cliff-serie bevat naast de mooie structuur een glinstering. De tegel heeft natuurgetrouwe kleurschakeringen, waardoor deze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden is. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Sfeervol wanddecor
De schitterende grijze tegel plaatst u op een wand in uw woonkamer, keuken, hal of het toilet voor een unieke sfeer. Hiermee creëert u een prachtige decorwand om uw droominterieur te verwezenlijken. Door de structuurverschillen in de tegel krijgt het geheel een speelse touch. Houd er rekening mee dat deze tegel niet geschikt is om in de badkamer te plaatsen.

Legrichting
De rechthoekige 16,5x41 cm tegel komt het beste tot zijn recht in een vol- of halfsteensverband. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Voor een spannend lijnenspel combineert u de tegel met een ander formaat.

Afwerking
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat zorgt voor een strak effect. Voor een optimaal eindresultaat kiest u tegellijm met een hoog standvermogen, zoals de Foby Power Poederlijm. Wilt u na het plaatsen de tegel reinigen? Gebruik dan een onderhoudsmiddel speciaal voor echt natuursteen. Dit middel is vrij van zuren, zodat de steen niet wordt aangetast.

Specificaties

i Maatvoering
16,5x41 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Cliff Graphite

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Verso Dark Grey

Craft Hazel