Wandtegel Blanco 25x40cm Uni Wit Glanzend

301-500401

Wandtegel Blanco 25x40cm Uni Wit Glanzend

301-500401

Eigenschappen

9,95per m²

14,93  per pak (1.50 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

14,93(1.50 m²)

(1 x 14,93)

Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Plaats deze witte, keramische tegel op de wand van uw badkamer of toilet. De rechthoekige tegel is niet gerectificeerd. Dat betekent dat de randen na het uithardingsproces niet haaks geslepen zijn. Daardoor behoudt de tegel zijn klassieke uitstraling.
Keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud. Door de harde toplaag zijn ze namelijk slijt-, vlek- en krasbestendig. Deze glanzende witte tegel is daarom geschikt voor elke wand binnenshuis.

  • Deze tegel is beschikbaar in diverse formaten en afwerkingen
  • Deze tegel is niet gerectificeerd
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
25x40 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Blanco Wit glans
Maatvoering
25x40 cm

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.