Wandtegel Blanco Strokenmix Uni Wit Glanzend Gerectificeerd

301-500131

Wandtegel Blanco Strokenmix Uni Wit Glanzend Gerectificeerd

301-500131

34,95per m²

94,36  per pak (2.70 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

94,36(2.70 m²)

(1 x 94,36)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal en Mortsel

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Productomschrijving

Deze uni-tegel uit de Blanco-serie komt in elke interieurstijl tot zijn recht. Door de glanzend witte afwerking krijgt de ruimte een tijdloze look-and-feel. De tegel is gemaakt van keramiek en daarom makkelijk schoon te maken. Zo ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Wandtegels voor elke ruimte
De witte tegel is geschikt als wandbekleding in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Hiermee creëert u een rustige basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast is de tegel uitstekend te combineren met andere kleuren en materialen.

Strokenmix
Deze strokenmix bevat de volgende tegelmaten: 5x60, 10x60 en 15x60 cm. Door de verschillende maten met elkaar te combineren creëert u een speels lijnenspel. Om dit effect te versterken legt u de tegels in wildverband.

Afwerking
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat een strak resultaat geeft. De tegel is namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
20x60 cm10x60 cm15x60 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Blanco wit glans
Maatvoering
Strokenmix

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Verso Ebony

Verso Light grey