Wandtegel Century Mat Roze 10x30cm Uni Roze

501-120104

Wandtegel Century Mat Roze 10x30cm Uni Roze

501-120104

23,95per m²

24,43  per pak (1.02 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

24,43(2.04 m²)

(1 x 24,43)

Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal, Hoofddorp en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Productomschrijving

Deze roze uni-tegel uit de Century-serie is voorzien van een matte afwerking en heeft hierdoor een zachte en stijlvolle uitstraling. De tegel is gemaakt van keramiek en daarom niet gevoelig voor zuren en vlekken. Dankzij de vlekbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Wandtegels voor elke ruimte
De mat roze tegel is geschikt als unieke wandbekleding in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Hiermee creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Bovendien is deze tegel perfect te combineren met andere kleuren en materialen.   

Legrichting
U heeft de keuze tussen diverse legverbanden bij deze rechthoekige 10x30 cm tegel. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Om de ruimte extra charme te geven gaat u voor een visgraatverband.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
10x30 cm
Kleur
Roze
Kleurnaam
Century mat roze
Maatvoering
10x30 cm