Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Blauw Glanzend Handvorm

501-020104

Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Blauw Glanzend Handvorm

501-020104

Eigenschappen

34,95per m²

34,95  per pak (1 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

34,95(2.00 m²)

(1 x 34,95)

Vandaag besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Met deze blauwe wandtegel geeft u de ruimte een frisse touch. De tegel is gemaakt van keramiek en heeft een glanzende afwerking. De blauwe kleur zorgt daarbij voor een trendy uitstraling. Daarnaast is de keramische tegel zeer onderhoudsvriendelijk dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag.

De ideale tegel voor alle wanden in huis
De Malta-tegel is de ideale keuze om uw wanden binnenshuis te voorzien van een stijlvolle touch. Plaats deze bijvoorbeeld in de badkamer met een elleboogverband. Doordat de voegen haaks op elkaar lopen, ontstaat er een zigzagpatroon. Daarnaast is het ook mogelijk om deze tegel in een visgraat- of volsteensverband te leggen.

Afwerking
U herkent de handvorm tegel aan de licht golvende randen. Deze afwerking zorgt voor een uniek uiterlijk. Verder is de tegel van 7,5x15 cm niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor legt u de tegel met een voeg van minimaal 3 mm. Zo wordt het lijnenspel van de tegels benadrukt.

Tip: zilvergrijs voegmiddel geeft het mooiste eindresultaat.

  • Deze tegel is niet-gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
7,5x15 cm
Kleur
Blauw
Kleurnaam
Malta Blue

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.