Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Groen Glanzend Handvorm

501-020103

Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Groen Glanzend Handvorm

501-020103

Eigenschappen

34,95per m²

34,95  per pak (1 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

34,95(2.00 m²)

(1 x 34,95)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Deze groene uni-tegel is eenkleurig en heeft een glanzend uiterlijk. De handvorm tegel is gemaakt van keramiek, waardoor deze zeer onderhoudsvriendelijk is. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag blijft de tegel er jarenlang als nieuw uitzien.

De ideale tegel voor alle wanden in huis
Met de Malta-tegel voorziet u de wanden binnenshuis van een trendy uitstraling. Plaats deze bijvoorbeeld in de badkamer in een elleboogverband. Hierbij lopen de voegen haaks op elkaar, waardoor een zigzagpatroon ontstaat. Zo creëert u een uniek effect in uw interieur. Of wacht dat u van een visgraat- of volsteensverband?

Afwerking
De tegel van 7,5x15 cm heeft een handvorm. Dat wil zeggen dat de randen van de tegel licht golvend zijn. Hiermee geeft u de ruimte een speciale touch. Daarnaast is de tegel niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Daarom adviseren wij de tegel te plaatsen met een brede voeg van 3 mm. Deze afwerking benadrukt het lijnenspel.

Tip: met een zilvergrijze voeg bereikt u het mooiste eindresultaat.

  • Deze tegel is niet-gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
7,5x15 cm
Kleur
Groen
Kleurnaam
Malta Green

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.