Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Wit Glanzend Handvorm

501-020101

Wandtegel Malta 7,5x15cm Uni Wit Glanzend Handvorm

501-020101

Eigenschappen

34,95per m²

34,95  per pak (1 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

34,95(2.00 m²)

(1 x 34,95)

Vandaag besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

De witte wandtegel uit de Malta-serie heeft een rustige uitstraling, waardoor deze in iedere ruimte uitstekend tot zijn recht komt. De handvorm tegel is gemaakt van keramiek. Hiermee ervaart u optimaal onderhoudsgemak dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag. Zo geniet u jarenlang van uw aankoop.

De ideale tegel voor alle wanden in huis
De tegel van 7,5x15 cm is geschikt voor alle wanden binnenshuis. Plaats deze bijvoorbeeld in uw badkamer of toilet. Met een legverband geeft u het geheel een unieke touch. Kies tussen een visgraat-, elleboog- of volsteensverband.

Afwerking
De randen van deze handvorm tegel zijn licht golvend in plaats van volledig glad. Zo creëert u een unieke look in uw interieur. Verder is de tegel niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces zodat de tegel met een brede voeg van minimaal 3 mm wordt gelegd. De breedte benadrukt de lijnen van het legverband en geeft een mooi resultaat.

**Tip:**combineer deze tegel met een lichtgrijze voeg voor een prachtig effect.

  • Deze tegel is niet-gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
7,5x15 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Malta Snow

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.