Wandtegel Mono 10x30cm Uni Beige Glanzend

501-080101

Wandtegel Mono 10x30cm Uni Beige Glanzend

501-080101

Eigenschappen

24,95per m²

25,70  per pak (1.03 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

25,70(2.06 m²)

(1 x 25,70)

Vandaag besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Deze beige uni-tegel is eenkleurig en heeft een warm uiterlijk. De keramische tegel is voorzien van een glanzende afwerking en past daardoor uitstekend in een moderne stijl. Verder is deze zeer onderhoudsvriendelijk dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag.
De tegel is perfect om een accent aan te brengen op uw wanden binnenshuis. Hiermee voorziet u elke ruimte van een rustige en evenwichtige uitstraling. Plaats deze in uw toilet, badkamer of keuken. Crééer bijvoorbeeld een speelse twist door te kiezen voor een visgraat- of elleboogverband in uw interieur. Met deze legpatronen zorgt u voor een unieke sfeer.
De rechthoekige tegel van 10x30is niet-gerectificeerd. Dit wil zeggen dat de randen van de tegel niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft deze een ronde afwerking, die zorgt voor een klassieke en persoonlijke touch. De tegels worden gelegd met een voeg van minimaal 3 mm.

Tip: gebruik een zilvergrijze voeg voor het mooiste resultaat.

  • Deze tegel is niet-gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
10x30 cm
Kleur
Beige
Kleurnaam
Mono Cream

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.