Wandtegel Viva 15x15cm Uni Lichtgrijs Glanzend

501-140202

Wandtegel Viva 15x15cm Uni Lichtgrijs Glanzend

501-140202

38,95per m²

38,95  per pak (1.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

38,95(2.00 m²)

(1 x 38,95)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Productomschrijving

Deze stijlvolle uni-tegel uit de Viva-serie is voorzien van een glanzende, lichtgrijze afwerking en komt in elk interieur uitstekend tot zijn recht. De tegel is gemaakt van keramiek en daardoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Wandtegels voor elke ruimte
De vierkante 15x15 cm tegel is geschikt als wandbekleding in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Hiermee creëert u de ideale basis voor iedere ruimte. Bovendien is de tijdloze tegel perfect te combineren met andere kleuren en materialen.   

Legrichting   
Dit vierkante exemplaar van 15x15 cm wordt voornamelijk gelegd in een volsteensverband. Hierbij liggen de tegels evenwijdig aan elkaar. Voor een spannender lijnenspel combineert u de wandtegel met een bijpassende vloertegel van een ander formaat.

Afwerking  
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een grijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
15x15 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Viva lichtgrijs
Maatvoering
15x15 cm