Wandtegel Viva 7,5x15cm Uni Antraciet Glanzend

501-140105

Wandtegel Viva 7,5x15cm Uni Antraciet Glanzend

501-140105

38,95per m²

19,48  per pak (0.50 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

19,48(1.50 m²)

(1 x 19,48)

Vandaag besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Productomschrijving

Deze stijlvolle uni-tegel uit de Viva-serie is voorzien van een glanzende, antracietkleurige afwerking en komt in ieder interieur uitstekend tot zijn recht. De tegel is gemaakt van keramiek en daardoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Wandtegels voor elke ruimte
De antraciete tegel is geschikt als wandbekleding in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Hiermee legt u de ideale basis voor elke ruimte. Bovendien is deze tegel perfect te combineren met andere kleuren en materialen.   

Legrichting   
U heeft de keuze tussen diverse legverbanden bij deze rechthoekige 7,5x15 cm tegel. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Voor een speels lijnenspel kiest u een elleboogverband. Doordat de voegen haaks op elkaar lopen, ontstaat er een zigzagpatroon. 

Afwerking   
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een donkergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
7,5x15 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Viva antraciet
Maatvoering
7,5x15 cm