Wc-bril

911010804

Wc-bril

911010804

199,-
Niet los verkrijgbaar

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De toiletbril is gemaakt van het onderhoudsvriendelijke materiaal duroplast, waardoor u ultiem schoonmaakgemak ervaart.

Door de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog gemakkelijker te reinigen.

Het softclosesysteem zorgt ervoor dat de zitting geluidloos sluit en u geen last heeft van het geluid van een neervallende bril.

Productomschrijving

Deze comfortabele toiletbril uit de Subway 2.0-serie maakt uw wc helemaal af. Het bijbehorende deksel zorgt ervoor dat u de wc na gebruik eenvoudig sluit. De toiletzitting is uitgevoerd in een glanzend witte kleur en heeft een ronde vormgeving. Door het tijdloze design komt dit model in iedere badkamer of toiletruimte tot zijn recht.

Ultiem onderhoudsgemak

De toiletzitting is vervaardigd uit UF, ook wel bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de zitting zeer onderhoudsvriendelijk is. Dankzij de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet gemakkelijk schoon te maken.

Optimaal comfort

Daarnaast is de toiletzitting is uitgerust met een softclosesysteem. Dit systeem met automatische sluiting zorgt ervoor dat de zitting geluidloos sluit. U hoeft slechts een klein zetje te geven, waarna deze langzaam en geleidelijk aan naar beneden valt. Zo is het geluid van een neervallende toiletbril voorgoed verleden tijd.

Combineer met een Subway 2.0-toilet

Om gebruik te maken van deze losse wc-bril heeft u een toilet nodig. De bril is uitsluitend geschikt om te combineren met een verkorte wc uit de Subway 2.0-serie van Villeroy en Boch. Met een bijpassend bedieningspaneel en inbouwreservoir maakt u het plaatje compleet. Bij de keuze voor het paneel is het belangrijk dat u hetzelfde merk kiest als dat van het reservoir. In het assortiment vindt u enkel bedieningspanelen en inbouwreservoirs van Geberit Sigma.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding