Wc-bril Base glans wit

500.0376

Wc-bril Base glans wit

500.0376

59,-
Niet los verkrijgbaar

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De toiletbril is gemaakt van het onderhoudsvriendelijke materiaal duroplast, waardoor u ultiem schoonmaakgemak ervaart.

Door de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog gemakkelijker te reinigen.

Productomschrijving

Deze comfortabele wc-bril maakt uw toilet helemaal af. Het bijbehorende deksel zorgt ervoor dat u de wc na gebruik eenvoudig sluit. De dunne, minimalistische toiletzitting is uitgevoerd in glanzend wit en heeft een ronde vormgeving. Door het tijdloze design komt dit model in iedere badkamer of toiletruimte tot zijn recht.

Ultiem onderhoudsgemak

De toiletzitting is vervaardigd uit UF, ook wel bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de zitting makkelijk in onderhoud is. Daarnaast beschikt de zitting over een verdekte bevestiging, waardoor de buitenzijde van uw wc nog eenvoudiger schoon te maken is.

Combineer met een Base-toilet

Om gebruik te maken van deze losse wc-bril heeft u een toilet nodig. De bril is uitsluitend geschikt om te combineren met een wc uit de Base-serie. Met een bijpassend bedieningspaneel en inbouwreservoir maakt u het plaatje compleet. Bij de keuze voor het paneel is het belangrijk dat u hetzelfde merk kiest als dat van het reservoir. In het assortiment vindt u enkel bedieningspanelen en inbouwreservoirs van Geberit Sigma.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding