Wc-bril Colorato glans wit

500.0377

Wc-bril Colorato glans wit

500.0377

59,-
Niet los verkrijgbaar

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De toiletbril is gemaakt van het onderhoudsvriendelijke materiaal duroplast, waardoor u ultiem schoonmaakgemak ervaart.

Dankzij de Quick Release technologie klikt u de zitting moeiteloos los van de wc en maakt u overal eenvoudig schoon.

Door de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog gemakkelijker te reinigen.

Productomschrijving

Deze comfortabele wc-bril maakt uw toilet helemaal af. Het bijbehorende deksel zorgt ervoor dat u de wc na gebruik eenvoudig sluit. De dunne, minimalistische toiletzitting is uitgevoerd in glanzend wit en heeft een ronde vormgeving. Door het strakke design komt dit model uitstekend tot zijn recht in een moderne badkamer of toiletruimte.

Ultiem onderhoudsgemak

De toiletzitting is vervaardigd uit UF, ook wel bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de zitting zeer onderhoudsvriendelijk is. Verder beschikt de bril over een Quick Release technologie. Hierdoor is de zitting moeiteloos los te klikken van de wc en maakt u overal eenvoudig schoon. Dankzij de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog gemakkelijker te reinigen.

Combineer met een Colorato-toilet

Om gebruik te maken van deze losse wc-bril heeft u een toilet nodig. De bril is uitsluitend geschikt om te combineren met een wc uit de Colorato-serie. Met een bijpassend bedieningspaneel en inbouwreservoir maakt u het plaatje compleet. Bij de keuze voor het paneel is het belangrijk dat u hetzelfde merk kiest als dat van het reservoir. In het assortiment vindt u enkel bedieningspanelen en inbouwreservoirs van Geberit Sigma.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding