Wc-bril Diverso

500.0240

Wc-bril Diverso

500.0240

70,-
Niet los verkrijgbaar

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De toiletbril is gemaakt van het onderhoudsvriendelijke materiaal duroplast, waardoor u ultiem schoonmaakgemak ervaart.

Door de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog gemakkelijker te reinigen.

Productomschrijving

Deze comfortabele wc-bril maakt uw toilet helemaal af. Het bijbehorende deksel zorgt ervoor dat u de wc na gebruik eenvoudig sluit. De dunne toiletzitting is uitgevoerd in een glanzend witte kleur en heeft een ronde vormgeving. Door het strakke, minimalistische design komt dit model uitstekend tot zijn recht in een moderne badkamer of toiletruimte.

Ultiem onderhoudsgemak

De toiletzitting is vervaardigd uit UF, ook wel bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de zitting makkelijk in onderhoud is. Daarnaast beschikt de zitting over een verdekte bevestiging, waardoor de buitenzijde van uw wc nog eenvoudiger schoon te maken is.

Combineer met een Diverso-toilet

Om gebruik te maken van deze losse wc-bril heeft u een toilet nodig. De bril is uitsluitend geschikt om te combineren met een wc uit de Diverso-serie. Met een bijpassend bedieningspaneel en inbouwreservoir maakt u het plaatje compleet. Bij de keuze voor het paneel is het belangrijk dat u hetzelfde merk kiest als dat van het reservoir. In het assortiment vindt u enkel bedieningspanelen en inbouwreservoirs van Geberit Sigma.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding