Wc-bril Geberit Icon

911013773

Wc-bril Geberit Icon

911013773

138,-
Niet los verkrijgbaar

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De toiletbril is gemaakt van het onderhoudsvriendelijke materiaal duroplast, waardoor u ultiem schoonmaakgemak ervaart.

Door de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog gemakkelijker te reinigen.

Het softclosesysteem zorgt ervoor dat de zitting geluidloos sluit en u geen last heeft van het geluid van een neervallende bril.

Productomschrijving

Deze comfortabele wc-bril maakt uw toilet helemaal af. Het bijbehorende deksel zorgt ervoor dat u de wc na gebruik eenvoudig sluit. De toiletzitting is uitgevoerd in een glanzend witte kleur en heeft een ronde vormgeving. Door het tijdloze design komt dit model in iedere badkamer of toiletruimte tot zijn recht.

Ultiem onderhoudsgemak

De toiletzitting is vervaardigd uit UF, ook wel bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de zitting makkelijk in onderhoud is. Daarnaast beschikt de zitting over een verdekte bevestiging, waardoor de buitenzijde van uw wc nog eenvoudiger schoon te maken is.

Optimaal comfort

De toiletzitting is uitgerust met een softclosesysteem. Dit systeem met automatische sluiting zorgt ervoor dat de zitting geluidloos sluit. U hoeft slechts een klein zetje te geven, waarna deze langzaam en geleidelijk aan naar beneden valt. Zo is het geluid van een neervallende toiletbril voorgoed verleden tijd.

Combineer met een Icon-toilet

Om gebruik te maken van deze losse wc-bril heeft u een toilet nodig. De bril is uitsluitend geschikt om te combineren met een standaard of verkorte wc uit de Icon-serie van Geberit. Met een bijpassend bedieningspaneel en inbouwreservoir maakt u het plaatje compleet. Bij de keuze voor het paneel is het belangrijk dat u hetzelfde merk kiest als dat van het reservoir. In het assortiment vindt u enkel bedieningspanelen en inbouwreservoirs van Geberit Sigma.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding