Toiletten

Hoe fijn is het als ook het kleinste kamertje is voorzien van een aangename sfeer? In een toiletruimte brengen we immers aardig wat uren door per jaar. Dat maakt deze ruimte minstens zo belangrijk als de rest van het huis. Bij Maxaro slaagt u maximaal voor een nieuwe wc in uw toiletruime of badkamer. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze megastores, want met een toilet van Maxaro zit u altijd goed.

6058 producten

Sorteer op:

Toiletmeubel met Waskom Solid Surface Modulo Hoogglans Zwart Lamel 41 cm Hoogglans Wit Blad TMK10-08624
TMK10-08624

41x63,8x25 cm (bxhxd)

Solid surface waskom

Lamel front

368,-
Uiterlijk December 7 in huis
Toiletmeubel met Waskom Solid Surface Modulo Hoogglans Zwart Lamel 41 cm Mat Wit Blad TMK10-08628
TMK10-08628

41x63,8x25 cm (bxhxd)

Solid surface waskom

Lamel front

368,-
Uiterlijk December 7 in huis
Toiletmeubel met Waskom Solid Surface Modulo Hoogglans Zwart Lamel 41 cm Lichtgrijs Eiken Blad TMK10-08640
TMK10-08640

41x63,8x25 cm (bxhxd)

Solid surface waskom

Lamel front

364,-
Uiterlijk December 7 in huis
TMK10-08644

41x63,8x25 cm (bxhxd)

Solid surface waskom

Lamel front

364,-
Uiterlijk December 7 in huis
TMW10-00056

40x59x25 cm (bxhxd)

Natuurstenen wastafel

Lamel front

329,-
Uiterlijk December 7 in huis
TMW10-00059

40x58x25 cm (bxhxd)

Mineraalmarmeren wastafel

Lamel front

250,-
Uiterlijk December 7 in huis
TMW10-00234

40x52x25 cm (bxhxd)

Solid surface wastafel

260,-
Uiterlijk December 7 in huis
TMW10-00250

40x52x25 cm (bxhxd)

Solid surface wastafel

260,-
Uiterlijk December 7 in huis
TMW10-00272

40x58x25 cm (bxhxd)

Mineraalmarmeren wastafel

Lamel front

245,-
Uiterlijk December 7 in huis
TMW10-00300

40x58x25 cm (bxhxd)

Mineraalmarmeren wastafel

Lamel front

245,-
Uiterlijk November 14 in huis

Toiletten hangend  

Een hangtoilet, ook wel wandcloset genoemd, is ruimtelijk en makkelijk schoon te houden. Met de toiletten zonder spoelrand maakt u het onderhoud nog eenvoudiger. Het spoelwater gaat via de achterzijde in het toilet. Dankzij een aanpassing in het keramiek wordt het water door heel het toilet gestuwd en is er geen spoelrand aanwezig. Zonder spoelrand is ophoping van kalk en vuil verleden tijd. 

Het inbouwreservoir maakt het mogelijk om zelf de hoogte van uw toilet te bepalen. De gemiddelde hoogte is 40 cm, gemeten van de vloer tot de rand van de toiletpot. Deze hoogte varieert tot 46 cm. De gemiddelde mens wordt namelijk steeds langer, waardoor de wc ook op 43 cm wordt geplaatst. Vooral ouderen vinden het prettig om de pot iets hoger te hangen. Naast de hoogte bepaalt u de lengte van het toilet. Voor de kleinere ruimtes kiest u voor een verkort toilet van ongeveer 48 tot 50 cm, waarbij u tot 5 cm bespaart ten opzichte van een standaard wc. Qua zitcomfort ervaart u geen verschil bij een verkort toilet.

Bekijk onze hangende toiletten

Inbouwreservoir 

Een hangend toilet wordt opgehangen aan een inbouwreservoir. Door dit in te bouwen ziet u alleen het bedieningspaneel en de toiletpot. De inbouwreservoirs zijn er in verschillende soorten en maten. Heeft u een kleine toiletruimte? Kies dan voor een ruimtebesparend inbouwreservoir. Daar wint u 4 cm ruimte mee in vergelijking met een gemiddeld reservoir. Als u dit combineert met een verkort toilet bespaart u maar liefst 9 cm. Zo creëert u voldoende ruimte voor een hangtoilet. Dit komt namelijk een stuk verder naar voren dan een staand toilet met een stortbak. 

Stel uw eigen toilet samen 

Een wandcloset stelt u bij Maxaro naar eigen smaak samen. Alle onderdelen voor het toilet zijn los verkrijgbaar: van het bedieningspaneel tot aan de toiletbril. Zo zorgt u ervoor dat het toilet matcht met de ruimte. Wilt u een traditionele en tijdloze uitstraling? Kies dan een toiletpot met een ronde vorm. Voor een moderne twist is een hoekig toilet ideaal. Het kleinste kamertje is pas compleet met een bijpassend bedieningspaneel in een kleur en uitvoering naar keuze.

Toiletten staand 

Bent u op zoek naar een staand toilet? Ook hiervoor slaagt u in ons assortiment. Het staande toilet is traditioneel en nog steeds het meest voorkomend. Vaak zit er al een afvoer in de vloer, waardoor het makkelijker is om een nieuwe staande pot te plaatsen. Voor een hangtoilet zou de afvoer verplaatst moeten worden. 

Bekijk onze toiletten staand

Stortbak 

Kiest u voor een staand toilet, dan heeft u een stortbak nodig. In het verleden bestonden de hooghangende stortbakken, daarvoor zijn de laaghangende stortbakken in de plaats gekomen. Deze hebben een moderne uitstraling en maken het bovendien makkelijker om door te trekken. 

Vlakspoel of diepspoel 

De hangende toiletten bij Maxaro zijn een diepspoel. Het voordeel van een diepspoel is dat de boodschap direct in het water terechtkomt. Omdat er niets op een plateau achterblijft, vermindert de verspreiding van onaangename geurtjes. Vlakspoel wordt voornamelijk gebruikt voor medische doeleinden, omdat het toilet een plateau heeft. Een ander voordeel hiervan is dat er geen kans is op opspattend water.

Links

Zwarte toiletten - Toilet zonder spoelrand