Toiletten

Hoe fijn is het als ook het kleinste kamertje is voorzien van een fijne sfeer? In een toiletruimte brengen we immers toch aardig wat uren door per jaar. Dat maakt deze ruimte minstens zo belangrijk als de rest van het huis. Bij Maxaro slaagt u maximaal voor een nieuw toilet. Zowel voor de toiletruimte als de badkamer. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showrooms, want met een toilet van Maxaro zit u altijd goed. 

685 producten

Sorteer op:

Hangend Toilet Colorato Keramiek Easy Clean 300.0377MG
Art: 300.0377MG

53,4x40,5

Incl. Easy Clean

Excl. zitting

289,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Fonteintje WC Clasico Keramiek Wit Kraangat Links met Overloop K110-1080
Art: K110-1080

42,5x13x27 cm

Keramiek

Met overloop

85,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Fonteintje WC Clasico Keramiek Wit met Kraangat K110-1200
Art: K110-1200

30x11,5x25,5 cm

Keramiek

95,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404N

Opbouw

89,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404MBN

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404BCN

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: F5000C

Opbouw

Bediening via uitloop

39,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.414MB

Opbouw

Verhoogd model

159,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: F0306A

Opbouw

45,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 10.154.400MB

Inbouw

Bediening via uitloop

79,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404BRN

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: F5000CMB

Opbouw

65,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.414BR

Opbouw

Verhoogd model

159,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.414ZM

Opbouw

Verhoogd model

159,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404KPN

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404ZMN

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 22.004.404

Opbouw

115,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 10.154.400

Inbouw

Bediening via uitloop

47,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 90.004.404

Opbouw

89,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.414GG

Opbouw

Verhoogd model

159,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.414

Opbouw

Verhoogd model

129,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 44.004.404

Opbouw

115,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 10.154.400BR

Inbouw

Bediening via uitloop

79,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis
Art: 55.004.404GGN

Opbouw

119,-
Vandaag besteld, donderdag in huisDonderdag in huis

Toiletten hangend  

Een hangtoilet, ook wel wandcloset genoemd, is ruimtelijk en makkelijk schoon te houden. Met de toiletten zonder spoelrand maakt u het onderhoud nog eenvoudiger. Het spoelwater gaat via de achterzijde in het toilet. Door een aanpassing in het keramiek wordt het water door heel het toilet gestuwd, waardoor er geen spoelrand meer aanwezig is. Zonder spoelrand is ophoping van kalk en vuil verleden tijd. 

Het inbouwreservoir maakt het mogelijk om zelf de hoogte van uw toilet te bepalen. De gemiddelde hoogte is 40 cm, dit is de hoogte van de vloer tot de rand van de toiletpot. Deze hoogte varieert tot 46 cm. De gemiddelde mens wordt namelijk steeds langer, waardoor de wc ook op 43 cm wordt geplaatst. Vooral ouderen vinden het prettig om de pot nog iets hoger te plaatsen. Naast de hoogte heeft u nog de keuze in de lengte van het toilet. Voor de kleinere ruimtes kiest u voor een verkort toilet van ongeveer 48 tot 50 cm, waar u tot 5 cm bespaart ten opzichte van een standaard toilet. Qua zitcomfort ervaart u geen verschil bij een verkort toilet.  

Bekijk onze hangende toiletten

Inbouwreservoir 

Een hangend toilet wordt opgehangen aan een inbouwreservoir. Door deze in te bouwen ziet u alleen het bedieningspaneel en de toiletpot. De inbouwreservoirs zijn er in verschillende soorten en maten. Heeft u een kleine toiletruimte? Kies dan voor een ruimtebesparend inbouwreservoir. Daar wint u 4 cm ruimte mee in vergelijking met een gemiddeld reservoir. Als u deze combineert met een verkort toilet bespaart u maar liefst 9 cm. Zo creëert u vaak voldoende ruimte voor een hangtoilet. Een hangtoilet komt namelijk een stuk verder naar voren dan een staand toilet met een stortbak.  

Stel uw eigen toilet samen 

Een wandcloset stelt u bij Maxaro naar eigen smaak samen. Alle onderdelen voor het toilet zijn los verkrijgbaar: van het bedieningspaneel tot aan de toiletbril. Zo zorgt u ervoor dat het toilet matcht met de ruimte. Wilt u een traditionele en tijdloze uitstraling? Kies dan voor een toiletpot met een ronde vorm. Liever een moderne twist? Daar sluit een hoekig toilet mooi bij aan. Het kleinste kamertje is pas compleet met een bijpassend bedieningspaneel. Dit is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.    

Toiletten staand 

Bent u op zoek naar een staand toilet? Ook hiervoor slaagt u in ons assortiment. Het staande toilet is traditioneel en nog steeds het meest voorkomend. Vaak zit er al een afvoer in de vloer, waardoor het makkelijker is om een nieuwe staande pot te plaatsen. Voor een hangtoilet zou de afvoer verplaatst moeten worden. 

Bekijk onze toiletten staand

Stortbak 

Kiest u voor een staand toilet, dan heeft u een stortbak nodig. In het verleden bestonden de hooghangende stortbakken, daarvoor zijn de laaghangende stortbakken in de plaats gekomen. Deze hebben een moderne uitstraling en maken het bovendien makkelijker om door te trekken. 

Vlakspoel of diepspoel 

De hangende toiletten bij Maxaro zijn een diepspoel. Het voordeel van een diepspoel is dat de boodschap direct in het water terechtkomt. Omdat er niets op een plateau achterblijft, vermindert de verspreiding van onaangename geurtjes. Vlakspoel wordt voornamelijk gebruikt voor medische doeleinden, omdat het toilet een plateau heeft. Een ander voordeel hiervan is dat er geen kans is op opspattend water.

Links

Zwarte toiletten - Toilet zonder spoelrand