Menu

Toiletten

Wilt u een nieuw toilet kopen? Bij Maxaro vindt u een ruime collectie aan toiletten. Met verschillende stijlen tot uw keuze slaagt u zeker maximaal voor een wc in de badkamer en toiletruimte. Gaat u voor een stijlvol Maxaro-toilet? Bezoek dan een van onze megashowrooms of bekijk het volledige assortiment online. 

10996 producten

Sorteer op:

Modulo Pico Toiletmeubel met wastafel | 41 cm Donkerbruin eiken Greeploos front Wastafel Dark emperador Natuursteen TMW10-00705
TMW10-00705

40 cm x 25 cm x 54 cm

Greeploos front

Natuursteen

359,-
Vanaf 24 juni in huis
Modulo Pico Toiletmeubel met wastafel | 41 cm Donkergrijs beton Greeploos front Dark emperador wastafel Natuursteen TMW10-00712
TMW10-00712

40 cm x 25 cm x 54 cm

Greeploos front

Natuursteen

359,-
Vanaf 24 juni in huis
Modulo Pico Toiletmeubel met wastafel | 41 cm Taupe Vlak front Wastafel Wit marmer Natuursteen TMW10-00762
TMW10-00762

40 cm x 25 cm x 54 cm

Vlak front

Natuursteen

369,-
Vanaf 24 juni in huis
TMW10-00763

40 cm x 25 cm x 54 cm

Greeploos front

Natuursteen

379,-
Vanaf 24 juni in huis

Een toilet kopen in verschillende uitvoeringen 

Bij Maxaro kunt u een wc kopen in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit een vlakspoel of diepspoel toilet. Het voordeel van een diepspoel is dat de boodschap direct in het water terechtkomt. Omdat er niets op een plateau achterblijft, vermindert de verspreiding van onaangename geurtjes. Vlakspoel wordt voornamelijk gebruikt voor medische doeleinden, omdat het model een plateau heeft. Een ander voordeel hiervan is dat er geen kans is op opspattend water. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid tot een toilet zonder spoelrand. Deze easy-clean modellen onderhoudt u gemakkelijk.  

Stel zelf uw toilet en sanitair samen  

Als u een unieke wc wilt kopen, dan slaagt u zeker maximaal binnenons assortiment. U stelt bij ons namelijk uw volledige toiletruimte of toilet in de badkamer zelf samen. Zo bepaalt u zelf welke elementen u wilt, zoals:  

Wilt u liever een standaard toiletcombinatie? Wij hebben ook diverse toiletsets beschikbaar. Daarnaast vindt u bij Maxaro ook diverse stijlvolle zwarte modellen voor een optimaal luxe gevoel. Maak uw keuze compleet met een van onze toiletmeubels. Bekijk bijvoorbeeld een van onze hangfonteintjes. Zo kunt u de perfecte stijl kiezen voor uw toiletruimte, die past bij uw Maxaro-tegels.  

Slaag maximaal in een van de megashowrooms of via de webshop 

Wilt u eenvoudig een toilet bestellen? 98% van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Zo heeft u binnen no time uw nieuwe wandcloset in huis. Laat u inspireren in een van onze megashowrooms. Voor advies op maat maakt u eenvoudig een vrijblijvende showroomafspraak met een verkoopadviseur. Bij Maxaro slaagt u maximaal voor alles in uw droombadkamer