Flush Bedieningspaneel Toilet | Chroom Glans

KSW001BGC

Flush Bedieningspaneel Toilet | Chroom Glans

KSW001BGC

54,95
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dit bedieningspaneel van hoogwaardig kunststof heeft een lange levensduur en is eenvoudig schoon te maken.

Het paneel is voorzien van een kleine en grote spoelknop, waardoor dit waterbesparend werkt.

De hoeveelheid spoelwater is instelbaar via het inbouwreservoir, zodat u zelf het spoelvolume bepaalt.

Het bedieningspaneel is geschikt om te combineren met een geïntegreerde toiletblokhouder, waarmee u na elke spoelbeurt geniet van een schoon en fris toilet.

Productomschrijving

Het prachtige Maxaro-bedieningspaneel is een uitstekende keuze voor uw hangtoilet. Dankzij het strakke, rechthoekige design en de glanzend chromen kleur heeft het paneel een tijdloze uitstraling. Om ervoor te zorgen dat u jarenlang plezier heeft van de bedieningsplaat, is deze vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Dit materiaal heeft een lange levensduur en is eenvoudig schoon te maken. Hierdoor ervaart u optimaal onderhoudsgemak.

Tweeknops bedieningspaneel
Het paneel is voorzien van 2 rechte druktoetsen en wordt om die reden ook wel tweeknops of dual flush bedieningspaneel genoemd. De rechter spoelknop is bedoeld voor een kleine spoeling en verbruikt minder water dan de grote knop. Het voordeel hiervan is dat u zeer bewust met het waterverbruik omgaat. Dit is goed voor het milieu én uw portemonnee. De spoelwaterhoeveelheden zijn in te stellen bij het inbouwreservoir.

Geschikt voor diverse reservoirs
De bedieningsplaat is geschikt voor frontbediening en te gebruiken in combinatie met het Burda Sigma UP320- en Geberit UP320-inbouwreservoir. Daarnaast kunt u dit paneel ook combineren met het verkorte Geberit UP720-inbouwreservoir. Al deze reservoirs zijn verkrijgbaar in het assortiment van Maxaro. Zo bent u verzekerd van de juiste combinatie.

Geïntegreerde toiletblokhouder
Voor optimale hygiëne is het mogelijk om de plaat uit te rusten met de toiletblokhouder van StarBlueDisc. Deze bevestigt u achter het bedieningspaneel en vult u met een toiletblokje door het paneel naar voren te klikken. Het blokje lost langzaam op en zorgt bij elke spoelbeurt voor een schoon en fris toilet. Bovendien kleurt het spoelwater in de kleur van het toiletblokje. Vergeet daarbij niet de toiletblokken van StarBlueDisc mee te bestellen.

Maxaro Flush-bedieningspanelen zijn niet te gebruiken in combinatie met de toiletstickhouder van Geberit.

Specificaties

Diepte
1.5 cm
Kleurnaam
Chroom
Lengte
25 cm