Geberit Bedieningspaneel Toilet | Sigma 30 Mat wit

911013736

Geberit Bedieningspaneel Toilet | Sigma 30 Mat wit

911013736

149,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dit bedieningspaneel van hoogwaardig kunststof heeft een lange levensduur en is eenvoudig schoon te maken.

Het paneel is voorzien van een kleine en grote spoelknop, waardoor dit waterbesparend werkt.

De hoeveelheid spoelwater is instelbaar via het inbouwreservoir, zodat u zelf het spoelvolume bepaalt.

Het bedieningspaneel is geschikt om te combineren met een geïntegreerde toiletblokhouder, waarmee u na elke spoelbeurt geniet van een schoon en fris toilet.

Productomschrijving

Dit mat wit Geberit Sigma 30-bedieningspaneel is een uitstekende keuze voor uw hangtoilet. De rechthoekige plaat kent een moderne vormgeving en heeft verchroomde stroken als elegant detail. Hierdoor komt deze goed tot zijn recht in een eigentijdse badkamer of toiletruimte. Om ervoor te zorgen dat u langdurig plezier heeft van de bedieningsplaat, is die vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Daardoor is de plaat bovendien eenvoudig schoon te maken.

Tweeknops bedieningspaneel
Het paneel is voorzien van twee rechte druktoetsen en wordt om die reden ook wel tweeknops of dual flush bedieningspaneel genoemd. De kleine spoelknop is bedoeld voor een kleine spoeling en gebruikt daarom minder water dan de grote knop. Het grote voordeel hiervan is dat u zeer bewust met het waterverbruik om kunt gaan. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De spoelwaterhoeveelheden zijn in te stellen bij het inbouwreservoir.

Geschikt voor diverse reservoirs
De bedieningsplaat is geschikt voor frontbediening en te gebruiken in combinatie met het Burda Sigma UP320-, Geberit UP320- en het Geberit UP720-inbouwreservoir. Al deze reservoirs zijn verkrijgbaar in het assortiment van Maxaro. Zo bent u verzekerd van de juiste combinatie.

Geïntegreerde toiletblokhouder
Voor optimale hygiëne is het mogelijk om de plaat uit te rusten met een geïntegreerde toiletblokhouder. Deze bevestigt u achter het bedieningspaneel en vult u met een toiletblokje door het paneel naar voren te klikken. Het blokje lost langzaam op en zorgt bij elke spoelbeurt voor een schoon en fris toilet. Daarbij kleurt het spoelwater in de kleur van het toiletblokje.

Specificaties

Diepte
1.2 cm
Hoogte
16.4 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Mat wit
Lengte
16.4 cm