Geberit Bedieningspaneel Urinoir | Sigma 01 Chroom Glans

911011010

Geberit Bedieningspaneel Urinoir | Sigma 01 Chroom Glans

911011010

185,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het bedieningspaneel van hoogwaardig kunststof heeft een lange levensduur en is eenvoudig schoon te maken.

De spoelwaterhoeveelheid is instelbaar, zodat u deze lager kunt instellen en daardoor water bespaart.

Productomschrijving

Dit Geberit Sigma 01-bedieningspaneel met glanzende chroomlook maakt uw urinoir compleet. De functionele en eigentijdse vormgeving zorgt ervoor dat de vierkante plaat in iedere moderne badkamer of toiletruimte past. Het paneel is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, zodat het lang meegaat en eenvoudig schoon te maken is. Kiezen voor deze bedieningsplaat is dus gegarandeerd een maximaal geslaagde keuze.

Eenknops bedieningspaneel
Het paneel is voorzien van één ronde druktoets en wordt om die reden ook wel eenknops bedieningspaneel genoemd. Door de korte slagbeweging activeert u gemakkelijk de spoeling. De spoelwaterhoeveelheid is naar wens in te stellen. Zo kunt u zeer bewust met het waterverbruik omgaan. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Geschikt voor Geberit Duofix element
De bedieningsplaat is geschikt voor zowel front- als planchetbediening en te gebruiken in combinatie met het Geberit Duofix-urinoirelement. Dit element is, net als een bijpassend urinoir, verkrijgbaar in het assortiment van Maxaro. Daardoor slaagt u in één keer maximaal.

Specificaties

Diepte
1.2 cm
Hoogte
13 cm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom