Geberit Bedieningspaneel Urinoir | Type 30 Chroom Mat

911013589

Geberit Bedieningspaneel Urinoir | Type 30 Chroom Mat

911013589

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het bedieningspaneel van hoogwaardig kunststof heeft een lange levensduur en is eenvoudig schoon te maken.

De spoelwaterhoeveelheid is instelbaar, zodat u deze lager kunt instellen en daardoor water bespaart.

Productomschrijving

Dit Geberit Sigma 30-bedieningspaneel met matte chroomlook is een uitstekende keuze voor uw urinoir. De vierkante plaat kent een moderne vormgeving en wordt gekenmerkt door strakke lijnen. Hierdoor komt deze goed tot zijn recht in een eigentijdse badkamer of toiletruimte. Om ervoor te zorgen dat u langdurig plezier heeft van de bedieningsplaat, is deze vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Daardoor is de plaat bovendien eenvoudig schoon te maken.

Eenknops bedieningspaneel
Het paneel is voorzien van één vierkante druktoets en wordt om die reden ook wel eenknops bedieningspaneel genoemd. Door de korte slagbeweging activeert u gemakkelijk de spoeling. De spoelwaterhoeveelheid is naar wens in te stellen. Zo kunt u zeer bewust met het waterverbruik omgaan. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Geschikt voor Geberit Duofix element
De bedieningsplaat is geschikt voor zowel front- als planchetbediening en te gebruiken in combinatie met het Geberit Duofix-urinoirelement. Dit element is, net als een bijpassend urinoir, verkrijgbaar in het assortiment van Maxaro. Daardoor slaagt u in één keer maximaal.

Specificaties

Diepte
1.2 cm
Hoogte
17 cm
Kleur
Chroom