Toiletblokhouder DuoFresh Stick, Sigma UP320

911013756

Toiletblokhouder DuoFresh Stick, Sigma UP320

911013756

42,95
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De DuoFresh-toiletblokhouder reinigt de wc bij elke spoeling en kleurt het water mooi helderblauw, zodat u altijd geniet van een hygiënisch en schoon exemplaar.

De toiletblokhouder is geïntegreerd in het inbouwreservoir, waardoor u de strakke uitstraling van uw toilet behoudt.

De houder is eenvoudig te bevestigen achter het bedieningspaneel en makkelijk navulbaar door het paneel naar voren te klikken.

Productomschrijving

Met deze DuoFresh-toiletblokhouder van Geberit zorgt u zonder zichtbaar toiletblok- of stick voor een hygiënisch schoon toilet. In tegenstelling tot het welbekende toiletblok aan de spoelrand is de houder geïntegreerd in het inbouwreservoir. Hierdoor doen de toiletsticks ongezien hun werk en behoudt uw toilet zijn strakke uitstraling.

Geschikt voor UP320-inbouwreservoir
De toiletblokhouder is te gebruiken in combinatie met een UP320-inbouwreservoir met frontbediening en een Sigma 01-, 10-, 20-, 30- of 50-bedieningspaneel. U bevestigt de houder eenvoudig achter het bedieningspaneel en vult deze door het paneel naar voren te klikken. De stick valt vervolgens in de beker van het reservoir en lost langzaam op. Daardoor wordt uw toilet bij elke spoeling grondig gereinigd en kleur het spoelwater mooi helderblauw.

Inclusief sticks
Om direct te genieten van de toiletblokhouder krijgt u bij de aanschaf 8 toiletsticks meegeleverd. Dit is genoeg voor ruim 960 spoelbeurten, zodat u de eerste 4 maanden geen nieuwe nodig heeft. Daarna zijn de toiletsticks gemakkelijk online of in de showroom bij te bestellen.

Specificaties

Hoogte
12.5 cm
Kleur
Grijs
Lengte
26.5 cm