Toiletblokhouder StarBlueDisc

ST000002

Toiletblokhouder StarBlueDisc

ST000002

25,-
Uiterlijk October 24 in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De StarBlueDisc-toiletblokhouder reinigt de wc bij elke spoeling en kleurt het water mooi helderblauw, zodat u altijd geniet van een hygiënisch en schoon exemplaar.

De toiletblokhouder is geïntegreerd in het inbouwreservoir, waardoor u de strakke uitstraling van uw toilet behoudt.

De houder is eenvoudig te bevestigen achter het bedieningspaneel en makkelijk navulbaar door het paneel naar voren te klikken.

Productomschrijving

Met de toiletblokhouder van StarBlueDisc zorgt u zonder zichtbaar toiletblok voor een hygiënisch schoon toilet. In tegenstelling tot het welbekende toiletblok aan de spoelrand is de houder geïntegreerd in het inbouwreservoir. Hierdoor doen de toiletblokken ongezien hun werk en behoudt uw toilet zijn strakke uitstraling.

Geschikt voor UP320- en UP100 inbouwreservoir
De toiletblokhouder is te gebruiken in combinatie met het Maxaro en Geberit Sigma 01-, 10-, 20-, 30-, 50- of het Delta bedieningspaneel. Deze zijn geschikt voor een UP320- en UP100 inbouwreservoir. U bevestigt de houder eenvoudig achter het bedieningspaneel, aan het reservoir. De dispenser vult u door het paneel naar voren te klikken en het toiletblok in de schacht te laten vallen. Het blok valt vervolgens in de beker van de toiletblokhouder en lost langzaam op. Daardoor wordt uw toilet bij elke spoeling grondig gereinigd en kleurt het spoelwater mooi helderblauw. Vergeet niet de toiletblokken van StarBlueDisc mee te bestellen.

Specificaties

Hoogte
7.5 cm
Lengte
12.5 cm