Bidet Toilet Doppio Easy Clean Wit

400.0105

Bidet Toilet Doppio Easy Clean Wit

400.0105

279,-
Vandaag besteld, maandag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische toilet is voorzien van een glazuurlaag, waardoor kalk en vuil zich niet kunnen hechten.

De bidetfunctie zorgt voor een heerlijk fris gevoel na uw toiletbezoek.

De wc heeft geen spoelrand en beschikt over een verdekte bevestiging, waardoor u de buitenkant eenvoudig schoonmaakt.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Productomschrijving

Het glanzend wit geglazuurde douchetoilet uit de Doppio-serie heeft een verfijnd design en is een aanwinst voor uw badkamer of toiletruimte. De douche-wc combineert namelijk de functie van een toilet én bidet. Daardoor ervaart u na elk toiletbezoek een heerlijk fris gevoel. De wc is 55,5 cm lang, 36 cm breed en 33 cm hoog voor optimaal zitcomfort. Met behulp van het inbouwreservoir bepaalt u zelf de perfecte hoogte voor het hangende douchetoilet.

Optimale hygiëne
Het bidettoilet is vervaardigd uit keramiek dat door en door geglazuurd is. Hierdoor is het oppervlak glad en kunnen kalk en vuil niet goed hechten. Verder zorgt de glazuurlaag voor een goede kras- en slijtbestendigheid. Door het ontbreken van een spoelrand is de binnenzijde van de douche-wc gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de combinatie van deze eigenschappen haalt u met dit exemplaar een zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk toilet in huis.

Diepspoel toilet
Met diepspoel als spoelvorm beperkt u de verspreiding van onaangename geurtjes tot een minimum. Het randloze toilet is namelijk voorzien van een schuin aflopende binnenkant, waardoor de ontlasting gelijk in het water valt. Daarnaast heeft de wc een nominale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. Bij het inbouwreservoir stelt u naar wens de hoeveelheden per spoeling in.

Eenvoudige installatie
De installatie van het toilet met bidetfunctie is makkelijk en snel. Deze is namelijk op ieder inbouwreservoir van bovenaf te monteren door de gaten voor de toiletzitting. Het bevestigingsmateriaal is hiervoor inbegrepen. Belangrijk is wel om het inbouwreservoir bij montage van een koudwateraansluiting te voorzien voor de bidetkraan. Mocht u gebruik willen maken van gemengd water, dan adviseren wij een thermostatisch mengventiel.

Maak het douchetoilet compleet
De wc is compleet te maken met een bedieningspaneel, wc-bril en inbouwreservoir inclusief isolatiemat en aansluitgarnituur. Bij de keuze voor het paneel is het belangrijk dat u hetzelfde merk selecteert als dat van het reservoir. Maxaro biedt uitsluitend bedieningspanelen en inbouwreservoirs van Geberit Sigma. Als u enkel het toilet vervangt dan zijn alleen het aansluitgarnituur, de isolatiemat en de toiletbril nodig.

Specificaties

Hoogte
33 cm
Kleur
Wit
Lengte
55.5 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Aanbevolen combinaties

400.0105 + Toiletbril

344,-

Vandaag besteld, maandag in huis

400.0105 + Mengventiel Bidetkraan

392,-

Vandaag besteld, maandag in huis