Hangend Toilet Classico Spoelrand Wit Verkort Toilet

300.0373

Hangend Toilet Classico Spoelrand Wit Verkort Toilet

300.0373

159,-
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische toilet is voorzien van een glazuurlaag, waardoor kalk en vuil zich niet kunnen hechten.

De vlakke spoelrand en verdekte bevestiging zorgen ervoor dat de binnen- en buitenkant van de wc eenvoudig schoon te maken is.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Dit model heeft een verkorte diepte van 48,5 cm en leent zich uitstekend voor een compacte ruimte.

Productomschrijving

Dit verkorte hangtoilet uit de Classico-serie heeft een tijdloze vormgeving en is glanzend wit geglazuurd. Hierdoor komt het uitstekend tot zijn recht in iedere stijl. De wc is 48,5 cm lang, 36 cm breed en 33,5 cm hoog. Door de compacte diepte is deze uitermate geschikt voor een kleine badkamer of toiletruimte. Dat gaat overigens niet ten koste van het zitcomfort. Met behulp van het inbouwreservoir bepaalt u zelf de ideale hoogte van het wandcloset.

Hygiënisch toilet
De wc is gemaakt van keramiek en ter bescherming compleet voorzien van een glazuurlaag. Deze laag zorgt ervoor dat het toilet slijt- en krasvast is, en vuil en kalk zich niet goed kunnen hechten. De verdekte bevestiging aan de buitenzijde van het toilet zorgt voor extra schoonmaakgemak. Door deze eigenschappen haalt u met dit exemplaar een zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk toilet in huis.

Diepspoel
Het hangende toilet beschikt over een vlakke spoelrand en een nominale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. De spoelwaterhoeveelheden zijn naar wens aan te passen bij het inbouwreservoir. Dankzij diepspoel als spoelvorm krijgen ongewenste geuren weinig kans om zich te verspreiden. De toiletpot heeft namelijk een schuin aflopende binnenkant, zodat de ontlasting meteen in het water valt.

Eenvoudig installeren
De installatie van deze wc verloopt makkelijk en snel. Met behulp van de gaten voor de toiletzitting en het meegeleverde bevestigingsmateriaal installeert u het toilet eenvoudig van bovenaf.

Maak het toilet compleet
Met de juiste toebehoren maakt u het toilet af. Voor de complete installatie heeft u een bedieningspaneel, wc-bril en inbouwreservoir met isolatiemat en aansluitgarnituur nodig. Bij de keuze voor een paneel is het belangrijk dat het merk overeenkomt met dat van het reservoir. Maxaro biedt uitsluitend bedieningspanelen van Maxaro Flush en Geberit Sigma die geschikt zijn voor alle UP320 en UP720 reservoirs. Voor de vervanging van uw hangtoilet zijn enkel het garnituur, de isolatiemat en de toiletbril benodigd.

Specificaties

Hoogte
33.5 cm
Kleur
Wit
Lengte
48.5 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 

Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en worden door en door geglazuurd. Het materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De zittingen zijn gemaakt van UF, beter bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk in onderhoud is.

Waarom een toilet van Maxaro? 

Onze productspecialisten hebben oog voor materiaal en kwaliteit. De toiletten worden gemaakt van keramiek, vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast integreren onze productspecialisten slimme innovaties voor installatie- en schoonmaakgemak. Omdat wij 98% van ons assortiment op voorraad hebben, heeft u snel uw nieuwe toilet in huis.

Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw toilet. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

300.0373 + Toiletbril

224,-

Vandaag besteld, woensdag in huis

Toiletbril + Bedieningspaneel

268,95

Vandaag besteld, woensdag in huis

Toiletbril + Bedieningspaneel + Inbouwreservoir

477,95

Vandaag besteld, woensdag in huis