Hangend Toilet Colorato Keramiek Easy Clean

300.0377MW

Hangend Toilet Colorato Keramiek Easy Clean

300.0377MW

289,-
Levertijd 5-6 weken
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Een mat wit hangtoilet mag niet ontbreken in uw badkamer of toiletruimte. Het strakke en moderne design zorgt voor een stijlvolle touch in de ruimte. De wc is vervaardigd uit keramiek en heeft een mat geglazuurde afwerking. Hierdoor krijgen kalk en vuil niet de kans om zich te hechten. Zo ervaart u ultiem onderhoudsgemak. Daarnaast zorgt de verdekte bevestiging ervoor dat de buitenzijde makkelijk schoon te maken is. Verder heeft het toilet afmetingen van 50x34x40,5 cm.

Spoeling
Het Colorato-toilet is diepspoel. Deze spoelvorm zorgt ervoor dat de ontlasting rechtstreeks in het water terechtkomt, zodat onaangename geurtjes zich niet kunnen verspreiden in de ruimte. Bovendien heeft het toilet geen spoelrand, waardoor dit exemplaar extra hygiénisch en makkelijk schoon te maken is.

Maak het toilet compleet
Bijbehorende toiletonderdelen zoals een wc-bril, bedieningspaneel en inbouwreservoir zijn los te verkrijgen. Houd er rekening mee dat de keuze van het bedieningspaneel samenhangt met het merk en de serie van uw inbouwreservoir. Het is niet mogelijk om verschillende merken met elkaar te combineren. Bij Maxaro vindt u uitsluitend bedieningspanelen en inbouwreservoirs uit de Geberit Sigma-serie. Zo heeft u meteen de juiste onderdelen in huis.

  • Het mat wit geglazuurde toilet is slijtvast en eenvoudig in onderhoud
  • Met verdekte bevestiging, waardoor de buitenzijde goed en makkelijk schoon te maken is
  • Easy clean: zonder spoelrand en daardoor eenvoudig te reinigen en extra hygiénisch
  • Met diepspoel als spoelvorm heeft u minder last van nare geurtjes
  • Easy installation: het toilet is snel en makkelijk van bovenaf te monteren door de gaten voor de toiletzitting
  • Dit toilet kan niet worden gecombineerd met een afzuigend reservoir
  • Via onze handige toilet samensteller voegt u bijbehorende onderdelen toe

Specificaties

Hoogte
40.5 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Mat wit
Lengte
50 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 

Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en worden door en door geglazuurd. Het materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De zittingen zijn gemaakt van UF, beter bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk in onderhoud is.

Waarom een toilet van Maxaro? 

Onze productspecialisten hebben oog voor materiaal en kwaliteit. De toiletten worden gemaakt van keramiek, vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast integreren onze productspecialisten slimme innovaties voor installatie- en schoonmaakgemak. Omdat wij 98% van ons assortiment op voorraad hebben, heeft u snel uw nieuwe toilet in huis.

Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw toilet. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinatie

300.0377MW + Toiletbril

374,-