Hangend Toilet Diverso Diepspoel Wit

300.0390

Hangend Toilet Diverso Diepspoel Wit

300.0390

199,-
Uiterlijk March 22, 2022 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische toilet is voorzien van een glazuurlaag, waardoor kalk en vuil zich niet kunnen hechten.

De wc heeft beschikt over een verdekte bevestiging, zodat u de buitenkant eenvoudig schoonmaakt.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Productomschrijving

Het glanzend wit geglazuurde Diverso-hangtoilet is vanwege het strakke design een uitstekende keuze voor een moderne badkamer of toiletruimte. De wc is 54,5 cm lang, 36 cm breed en 33 cm hoog. Hierdoor zit u zeer comfortabel. U bepaalt daarnaast zelf de ideale zithoogte met behulp van het inbouwreservoir.

Hygiënisch toilet
Dit wandcloset is keramisch en volledig voorzien van een beschermende glazuurlaag. Deze zorgt voor een glad oppervlak waaraan vuil en kalk niet goed kunnen hechten. Een ander bijkomend voordeel is dat de wc door het glazuur kras- en slijtbestendig is. Verder beschikt het toilet over een verdekte bevestiging, zodat de buitenzijde eenvoudig schoon te maken is. De combinatie van deze eigenschappen maakt het hangtoilet erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Diepspoel
De binnenkant van deze toiletpot met spoelrand loopt schuin af, waardoor de ontlasting direct in het water terechtkomt. Deze spoelvorm wordt diepspoel genoemd en geeft onaangename geurtjes weinig kans om zich verder te verspreiden in de ruimte. De wc heeft daarnaast een minimale spoelwaterhoeveelheid van 2 liter. U heeft de mogelijkheid om de hoeveelheden af te stellen bij het inbouwreservoir.

Montage van bovenaf
Naast gebruiksgemak biedt deze wc ultiem installatiegemak. Het toilet is namelijk makkelijk en snel van bovenaf te monteren. U gebruikt hiervoor de gaten voor de toiletzitting en het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

Maak het toilet compleet
De wc maakt u compleet met een bedieningspaneel, wc-bril en inbouwreservoir inclusief isolatiemat en aansluitgarnituur. Belangrijk bij het kiezen van een paneel is dat dit van hetzelfde merk is als het inbouwreservoir. In het assortiment van Maxaro vindt u enkel bedieningspanelen en reservoirs uit de Geberit Sigma-serie. Vervangt u alleen uw toilet? Dan zijn enkel het aansluitgarnituur en de isolatiemat en toiletbril benodigd.

Specificaties

Diepte
33 cm
Hoogte
36 cm
Kleur
Wit

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 

Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en worden door en door geglazuurd. Het materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De zittingen zijn gemaakt van UF, beter bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk in onderhoud is.

Waarom een toilet van Maxaro? 

Onze productspecialisten hebben oog voor materiaal en kwaliteit. De toiletten worden gemaakt van keramiek, vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast integreren onze productspecialisten slimme innovaties voor installatie- en schoonmaakgemak. Omdat wij 98% van ons assortiment op voorraad hebben, heeft u snel uw nieuwe toilet in huis.

Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw toilet. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinatie

300.0390 + Toiletbril

264,-

Uiterlijk March 22, 2022 in huis