Hangend Toilet Senza Easy Clean Wit Verkort Toilet

300.0383

Hangend Toilet Senza Easy Clean Wit Verkort Toilet

300.0383

229,-
Vandaag besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische toilet is voorzien van een glazuurlaag, waardoor kalk en vuil zich niet kunnen hechten.

De wc heeft geen spoelrand en beschikt over een verdekte bevestiging, zodat u de binnen- en buitenkant eenvoudig schoonmaakt.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Dit model heeft een verkorte diepte van 49 cm en leent zich uitstekend voor een compacte ruimte.

Productomschrijving

Het verkorte Senza-toilet heeft een stijlvol design en een glanzend witte glazuurlaag. Hierdoor komt het uitstekend tot zijn recht in iedere stijl. De wc heeft een lengte van 49 cm, een breedte van 36,5 cm en een hoogte van 33 cm. Dankzij de compact diepte is het toilet de perfecte oplossing voor een kleine badkamer of toiletruimte. Dit gaat niet ten koste van het comfort. De ideale hoogte van het hangende toilet is zelf te bepalen met behulp van het inbouwreservoir.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
Het wandcloset is gemaakt van keramiek en voorzien van een beschermende glazuurlaag. Daardoor is het oppervlak glad en kunnen vuil en kalk niet goed hechten. Bovendien maakt de laag het toilet kras- en slijtvast. Er is bij deze wc geen spoelrand aanwezig, waardoor de binnenzijde gemakkelijk schoon te maken is. Ook de buitenzijde is dankzij de verdekte bevestiging eenvoudig te reinigen. Door de combinatie van deze eigenschappen is het toilet zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Spoeling
Met dit randloze toilet met diepspoel als spoelvorm heeft u weinig last van onaangename geurtjes die zich verspreiden. De binnenzijde van de toiletpot loopt namelijk schuin af, zodat de ontlasting direct in het water terechtkomt. De wc heeft verder een nominale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. De spoelwaterhoeveelheden zijn naar wens in te stellen bij het inbouwreservoir.

Easy Installation
Om ervoor te zorgen dat u snel gebruikmaakt van uw nieuwe toilet, is het voorzien van Easy Installation. Dit wil zeggen dat u het wandcloset makkelijk en snel van bovenaf kunt monteren door de gaten voor de toiletzitting. Het bevestigingsmateriaal is hiervoor inbegrepen.

Maak het toilet compleet
Met de juiste toebehoren maakt u het toilet af. Voor de complete installatie heeft u een bedieningspaneel, wc-bril en inbouwreservoir met isolatiemat en aansluitgarnituur nodig. Bij de keuze voor een paneel is het belangrijk dat het merk overeenkomt met dat van het reservoir. Maxaro biedt uitsluitend bedieningspanelen van Maxaro Flush en Geberit Sigma die geschikt zijn voor alle UP320 en UP720 reservoirs. Voor de vervanging van uw hangtoilet zijn enkel het garnituur, de isolatiemat en de toiletbril benodigd.

Specificaties

Hoogte
33 cm
Kleur
Wit
Lengte
49 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 

Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en worden door en door geglazuurd. Het materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De zittingen zijn gemaakt van UF, beter bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk in onderhoud is.

Waarom een toilet van Maxaro? 

Onze productspecialisten hebben oog voor materiaal en kwaliteit. De toiletten worden gemaakt van keramiek, vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast integreren onze productspecialisten slimme innovaties voor installatie- en schoonmaakgemak. Omdat wij 98% van ons assortiment op voorraad hebben, heeft u snel uw nieuwe toilet in huis.

Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw toilet. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

Toilet + Toiletbril

294,-

Vandaag besteld, maandag in huis

Toilet + Toiletbril + Bedieningspaneel

338,95

Vandaag besteld, maandag in huis

Toilet + Toiletbril + Bedieningspaneel + Inbouwreservoir

547,95

Vandaag besteld, maandag in huis