Hangend Toilet Senza Easy Clean Zwart Verkort Toilet

300.0383GB

Hangend Toilet Senza Easy Clean Zwart Verkort Toilet

300.0383GB

269,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische toilet is voorzien van een glazuurlaag, waardoor kalk en vuil zich niet kunnen hechten.

De wc heeft geen spoelrand en beschikt over een verdekte bevestiging, zodat u de binnen- en buitenkant eenvoudig schoonmaakt.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Dit model heeft een verkorte diepte van 48,9 cm en leent zich uitstekend voor een compacte ruimte.

Productomschrijving

Dit verkorte hangtoilet uit de Senza-serie is hoogglans zwart geglazuurd. Daardoor past het uitstekend in een moderne of industriële stijl. De wc is 49 cm lang, 36,5 cm breed en 33 cm hoog. Dankzij de compacte diepte is deze ideaal voor badkamers en toiletruimtes met beperkte ruimte. Daarbij levert u niet in op comfort. Met behulp van het inbouwreservoir bepaalt u zelf op welke hoogte u het toilet hangt.

Hygiënisch schoon
De wc is met weinig inspanning zeer hygiënisch schoon te houden. Dit komt door diverse factoren, te beginnen met de materiaalkeuze. Het keramische toilet is door en door voorzien van een zwarte glazuurlaag. Hierdoor is het oppervlak glad en hechten vuil en kalk minder goed. Daarnaast is het toilet door het glazuur kras- en slijtvast. Naast het materiaal zorgen het randloze ontwerp en de verdekte bevestiging aan de buitenzijde voor ultiem schoonmaakgemak.

Spoeling
De spoelvorm van het randloze hangtoilet is diepspoel. Hierbij is de binnenkant van de toiletpot schuin aflopend, zodat de ontlasting meteen in het water valt. Op deze manier krijgen onaangename geurtjes weinig kans om zich te verspreiden. De wc heeft een nominale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. Het is mogelijk om de spoelwaterhoeveelheden in te stellen bij het inbouwreservoir.

Eenvoudige installatie
De installatie van de wc is makkelijk en snel. Dit hangende toilet is namelijk van bovenaf te monteren door de gaten voor de toiletzitting. Het bevestigingsmateriaal is hiervoor inbegrepen.

Maak het toilet compleet
Met de juiste toebehoren maakt u het toilet af. Voor de complete installatie heeft u een bedieningspaneel, wc-bril en inbouwreservoir met isolatiemat en aansluitgarnituur nodig. Bij de keuze voor een paneel is het belangrijk dat het merk overeenkomt met dat van het reservoir. Maxaro biedt uitsluitend bedieningspanelen van Maxaro Flush en Geberit Sigma die geschikt zijn voor alle UP320 en UP720 reservoirs. Voor de vervanging van uw hangtoilet zijn enkel het garnituur, de isolatiemat en de toiletbril benodigd.

Specificaties

Hoogte
33 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Hoogglans zwart
Lengte
49 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 

Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en worden door en door geglazuurd. Het materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De zittingen zijn gemaakt van UF, beter bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk in onderhoud is.

Waarom een toilet van Maxaro? 

Onze productspecialisten hebben oog voor materiaal en kwaliteit. De toiletten worden gemaakt van keramiek, vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast integreren onze productspecialisten slimme innovaties voor installatie- en schoonmaakgemak. Omdat wij 98% van ons assortiment op voorraad hebben, heeft u snel uw nieuwe toilet in huis.

Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw toilet. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

300.0383GB + Toiletbril

358,-

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Toiletbril + Bedieningspaneel

415,95

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Toiletbril + Bedieningspaneel + Inbouwreservoir

624,95

Vandaag besteld, dinsdag in huis