Hangend Toilet Villeroy en Boch Subway 2.0 Spoelrand Wit

911010523

Hangend Toilet Villeroy en Boch Subway 2.0 Spoelrand Wit

911010523

267,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische toilet is voorzien van een glazuurlaag, waardoor kalk en vuil zich niet kunnen hechten.

De wc beschikt over een verdekte bevestiging, waardoor u de buitenkant eenvoudig schoonmaakt.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

Productomschrijving

Het glanzend wit geglazuurde toilet uit de Subway 2.0-serie van Villeroy & Boch heeft een stijlvol design en komt uitstekend tot zijn recht in iedere badkamer of toiletruimte. De wc is 56,5 cm lang, 37,5 cm breed en 36,5 cm hoog. Daardoor zit u gegarandeerd comfortabel. Met behulp van het inbouwreservoir bepaalt u zelf de ideale hoogte van het hangende toilet.

Optimale hygiëne
De wc is gemaakt van keramiek en volledig voorzien van een slijt- en krasvaste glazuurlaag. Deze beschermlaag zorgt er bovendien voor dat het oppervlak glad is, zodat vuil en kalk zich niet goed kunnen hechten. Dankzij de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog eenvoudiger te reinigen. Door die eigenschappen is de wc zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Spoeling
De spoelvorm van dit hangtoilet met spoelrand is diepspoel. Hierbij is de binnenkant van de toiletpot schuin aflopend, waardoor de ontlasting meteen in het water valt. Op deze manier krijgen onaangename geurtjes weinig kans om zich te verspreiden. De wc heeft een minimale spoelhoeveelheid van 3 liter en een maximale toegestane hoeveelheid van 4,5 liter. Het is mogelijk om de spoelwaterhoeveelheden in te stellen bij het inbouwreservoir.

Maak het toilet compleet
Met de juiste toebehoren maakt u het toilet af. Voor de complete installatie heeft u een bedieningspaneel, wc-bril en inbouwreservoir met isolatiemat en aansluitgarnituur nodig. Bij de keuze voor een paneel is het belangrijk dat het merk overeenkomt met dat van het reservoir. Maxaro biedt uitsluitend bedieningspanelen van Maxaro Flush en Geberit Sigma die geschikt zijn voor alle UP320 en UP720 reservoirs. Voor de vervanging van uw hangtoilet zijn enkel het garnituur, de isolatiemat en de toiletbril benodigd.

Specificaties

Hoogte
36.5 cm
Kleur
Wit
Lengte
56.5 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 

Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en worden door en door geglazuurd. Het materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De zittingen zijn gemaakt van UF, beter bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk in onderhoud is.

Waarom een toilet van Maxaro? 

Onze productspecialisten hebben oog voor materiaal en kwaliteit. De toiletten worden gemaakt van keramiek, vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast integreren onze productspecialisten slimme innovaties voor installatie- en schoonmaakgemak. Omdat wij 98% van ons assortiment op voorraad hebben, heeft u snel uw nieuwe toilet in huis.

Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw toilet. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinatie

911010523 + Toiletbril

409,-

Vandaag besteld, dinsdag in huis