Toilet inbouwreservoir Geberit Duofix Sigma UP720

911011075

Toilet inbouwreservoir Geberit Duofix Sigma UP720

911011075

285,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Dit ruimtebesparende inbouwreservoir heeft een minimale inbouwdiepte van slechts 11 cm en is hierdoor geschikt om in kleine ruimtes te plaatsen.

Het reservoir is verstelbaar, waardoor u bij de installatie van het toilet zelf de hoogte van de toiletpot bepaalt.

De extra lange sparingskoker zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht in het spoelreservoir terechtkomt.

De spoelwaterhoeveelheid is instelbaar, zodat u deze lager kunt instellen en daardoor water bespaart.

Dankzij de contactgeluidisolatieset is het geluid van doorspoelen niet goed hoorbaar in andere ruimtes.

Productomschrijving

Het Geberit Duofix Sigma UP720-inbouwreservoir is een uitstekende keuze voor een compacte badkamer of toiletruimte. Het is 50 cm breed, in hoogte verstelbaar door middel van de uitschuifbare poten en heeft slechts een minimale inbouwdiepte van 11 cm. Daardoor is het mogelijk om zelfs in de kleinste ruimtes een hangtoilet te installeren.

Geschikt voor diverse toiletten
Dit zelfdragende stalen UP720-reservoir is geschikt voor vrijwel elk wandcloset. Om nog meer ruimte te besparen is het ruimtewinnende inbouwreservoir te combineren met een verkort toilet. Dit gaat overigens niet ten koste van het zitcomfort. Een groot pluspunt van het reservoir is dat u daarmee bij installatie zelf de hoogte van de wc kunt bepalen. Het element is namelijk te verstellen tussen 1140 en 1340 mm.

Waterbesparend
Naast ruimtebesparend is het inbouwreservoir waterbesparend. U stelt immers eenvoudig zelf de waterhoeveelheid voor de kleine en grote spoeling in. Door de hoeveelheid lager in te stellen kunt u zeer verantwoord omgaan met het water. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Inclusief isolatieset en sparingskoker
Het inbouwreservoir wordt geleverd met een contactgeluidisolatieset. Hierdoor is het geluid van het doorspoelen niet goed hoorbaar in andere ruimtes. Daarnaast beschikt het reservoir over een extra lange sparingskoker. Dit onderdeel voorkomt dat er vuil en vocht in het spoelreservoir terechtkomt. Indien nodig is de sparingskoker in te korten op maat.

Frontbediening
Combineer het inbouwreservoir met een bedieningspaneel voor frontbediening. Hierbij heeft u de keuze uit alle Maxaro en Geberit Sigma bedieningspanelen. Voor optimale hygiëne is het mogelijk om het reservoir uit te rusten met een geïntegreerde toiletblokhouder. Deze bevestigt u achter het bedieningspaneel. U vult de toiletblokhouder in een handomdraai door het paneel naar voren te klikken.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Afvoerbocht
  • Aan- en afvoergarnituur
  • Bevestigingsmateriaal wandcloset
  • Bevestigingsmateriaal element
  • Contactgeluidsisolatieset
  • Geluidsontkoppeling
  • Sparingskoker
  • Stopkraan
  • Specicap
  • Installatiehandleiding

Aanbevolen combinatie

Inbouwreservoir + Bedieningspaneel

329,95

Vandaag besteld, dinsdag in huis