Toilet inbouwreservoir Sigma UP320

911010333N

Toilet inbouwreservoir Sigma UP320

911010333N

166,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het reservoir is verstelbaar, waardoor u bij de installatie van het toilet zelf de hoogte van de toiletpot bepaalt.

De extra lange sparingskoker zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht in het spoelreservoir terechtkomt.

De spoelwaterhoeveelheid is instelbaar, zodat u deze lager kunt instellen en daardoor water bespaart.

Dankzij de contactgeluidisolatieset is het geluid van doorspoelen niet goed hoorbaar in andere ruimtes.

Productomschrijving

Het Burda Sigma UP320-inbouwreservoir is een uitstekende keuze voor de installatie van een hangend toilet. Met het reservoir uit de bekende Sigma-serie profiteert u van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het is 52,5 cm breed, in hoogte verstelbaar door middel van de uitschuifbare poten en heeft een minimale inbouwdiepte van 14,5 cm.

Geschikt voor diverse toiletten
Dit zelfdragende stalen UP320-reservoir is geschikt voor vrijwel elk wandcloset. Een groot pluspunt van het reservoir is dat u daarmee bij installatie zelf de hoogte van de wc kunt bepalen. Het element is namelijk te verstellen tussen 1120 en 1400 mm.

Waterbesparend
Daarnaast is het inbouwreservoir waterbesparend. U stelt immers eenvoudig zelf de waterhoeveelheid voor de kleine en grote spoeling in. Door de hoeveelheid lager in te stellen kunt u zeer verantwoord omgaan met het water. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Inclusief isolatieset en sparingskoker
Het inbouwreservoir wordt geleverd met een contactgeluidisolatieset. Hierdoor is het geluid van het doorspoelen niet goed hoorbaar in andere ruimtes. Verder beschikt het reservoir over een extra lange sparingskoker. Dit onderdeel voorkomt dat er vuil en vocht in het spoelreservoir terechtkomt. Indien nodig is de sparingskoker in te korten op maat.

Frontbediening
Combineer het reservoir met een bedieningspaneel voor frontbediening. Hierbij heeft u de keuze uit Sigma 01-, 10-, 20-, 30- en 50-panelen. Door het uitgebreide aanbod is het bedieningspaneel volledig af te stemmen op uw interieur. Voor optimale hygiëne is het mogelijk om het reservoir uit te rusten met een geïntegreerde toiletblokhouder. Deze bevestigt u achter het bedieningspaneel en vult u met een toiletblokje door het paneel naar voren te klikken.

Specificaties

Let op

Van dit product kunt u maximaal 4 stuks bestellen.