Urinoir Element Geberit Duofix

911011076

Urinoir Element Geberit Duofix

911011076

285,-
Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het zelfdragende frame biedt goede ondersteuning en is geschikt voor alle urinoirs met een achter in- en uitlaat.

Het element is eenvoudig in te bouwen en verstelbaar, waardoor u bij de installatie van het urinoir zelf bepaalt op welke hoogte u dit hangt.

Productomschrijving

Het Geberit Duofix-urinoirelement is een uitstekende keuze voor de installatie van een urinoir. Dit is geschikt voor alle urinoirs met een achter in- en uitlaat. Het zelfdragende frame biedt goede ondersteuning en is gemakkelijk in te bouwen.

Hoogte en diepte verstelbaar
Dit stalen element is in hoogte verstelbaar tussen 1120 en 1300 mm dankzij de uitschuifbare poten. Daardoor heeft u de vrijheid om te bepalen hoe hoog u het frame afstelt en daarmee de hoogte van het urinoir. Ook de diepte is indien gewenst in te stellen tussen de 14 en 20 mm met behulp van de Geberit Duofix-muurbevestiging.

Bediening
Combineer het urinoirelement met een urinoirspoeler of bedieningspaneel, zodat u de spoeling kunt activeren. In ons assortiment vindt u diverse Geberit Sigma 01- en Geberit Type 30-bedieningspanelen die hiervoor geschikt zijn. Door het diverse aanbod is de bedieningsplaat volledig af te stemmen op uw badkamer- of toiletinterieur. De spoelwaterhoeveelheid is in te stellen op het paneel.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Sifon
  • Inlaatgarnituur
  • Bevestigingsmateriaal urinoir
  • Installatiehandleiding

Aanbevolen combinatie

Inbouwreservoir + Bedieningspaneel

468,-

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis