Stortbak 790 Wit

911011082

Stortbak 790 Wit

911011082

79,95
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Deze stortbak van kunststof is enorm slagvast en kent hierdoor een lange levensduur.

De stortbak heeft een korte vultijd en maakt zeer weinig geluid.

Het spoelvolume is instelbaar van 6 tot 9 liter, zodat u zelf de spoelwaterhoeveelheid bepaalt.

De waterbesparende spoelonderbreking zorgt ervoor dat u water bespaart.

De watertoevoer is op 3 plaatsen aansluitbaar, waardoor het reservoir geschikt is voor renovatie en nieuwbouw.

Productomschrijving

De witte, laaghangende stortbak uit de 790-serie van Wisa is een uitstekende keuze voor het gebruik van een staand toilet. Het reservoir slaat het water op, zodat u met een simpele druk op de knop de wc schoonspoelt. Grote voordelen van de stortbak zijn de korte, geruisarme vultijd en de waterbesparende spoelonderbreking.

Hoge kwaliteit
Het waterreservoir is vervaardigd uit hoogwaardig polystyreen. Deze kunststof is slagvast, waardoor de stortbak bestand is tegen een stootje en een hoge levensduur kent. De vormgeving is eenvoudig en vooral praktisch. De licht gebogen vorm zorgt ervoor dat de deksel en toiletzitting verticaal blijven staan.

Waterbesparend
Het spoelvolume is instelbaar van 6 tot 9 liter. Zelfs als u ervoor kiest om weinig water te gebruiken, ervaart u een krachtige spoelwerking. Daarnaast is het waterreservoir voorzien van een waterbesparende spoelonderbreking. Met één druk op de spoelstop onderbreekt u de watertoevoer als er voldoende water door het toilet is gegaan. Daardoor bespaart u kostbaar water. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Voor nieuwbouw en renovatie
Dit laaghangende reservoir is met ieder staand toilet te combineren en gemakkelijk en snel nauwkeurig tegen de muur te bevestigen. Doordat de watertoevoer op drie plaatsen aangesloten kan worden, is het reservoir te gebruiken voor renovatie én nieuwbouw.

Specificaties

Diepte
12.8 cm
Hoogte
40.1 cm