Toiletset Glans wit met Easy Clean + Geberit UP320 inbouwreservoir

TOI0004

Toiletset Glans wit met Easy Clean + Geberit UP320 inbouwreservoir

TOI0004

547,95
Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Met deze complete set bestaande uit een toilet, inbouwreservoir, bedieningspaneel en toiletzitting heeft u meteen de juiste benodigdheden in huis.

Het toilet heeft geen spoelrand en beschikt over een verdekte bevestiging, waardoor u de binnen- en buitenkant makkelijk reinigt.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

De softclose toiletbril sluit geluidloos en is door de Quick Release technologie moeiteloos los te klikken van de wc, zodat u overal eenvoudig schoonmaakt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Productomschrijving

Met deze complete toiletset haalt u in één keer alle benodigdheden voor een hangtoilet in huis. De set omvat een stijlvol, glanzend wit Senza-toilet, een softclose toiletzitting, een Burda Sigma UP320 inbouwreservoir en een Maxaro bedieningspaneel. Doordat alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn, hoeft u zelf nergens meer aan te denken.

Ultiem comfort
De wc is 55,5 cm lang, 36 cm breed en 33 cm hoog, waardoor u gegarandeerd comfortabel zit. Met behulp van het inbouwreservoir bepaalt u zelf de ideale hoogte van het hangende toilet. Voor extra comfort beschikt de toiletset over een dunne, softclose toiletzitting. Deze sluit geluidloos door de vertraagde automatische sluiting. Hierdoor is het geluid van een neervallende bril voorgoed verleden tijd.

Hygiënisch toilet
Het wandcloset is vervaardigd uit keramiek en volledig geglazuurd. Dit maakt de wc bestand tegen slijtage en krassen. Bovendien zorgt het glazuur voor een glad oppervlak, waaraan vuil en kalk niet goed kunnen hechten. Verder is er geen spoelrand aanwezig, zodat de binnenzijde eenvoudig schoon te maken is. Om de buitenzijde nog onderhoudsvriendelijker te maken, is deze voorzien van verdekte bevestiging. Door deze eigenschappen is de wc zeer hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Quick Release toiletbril
De dunne toiletzitting is vervaardig uit UF, ook wel bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de zitting makkelijk in onderhoud is. Voor nog meer schoonmaakgemak beschikt de bril over de zogenaamde Quick Release technologie. Door deze technologie is de zitting moeiteloos los te klikken van de wc en maakt u overal gemakkelijk schoon.

Spoeling
De spoelvorm van het hangtoilet zonder spoelrand is diepspoel. Hierbij is de binnenkant van de toiletpot schuin aflopend, zodat de ontlasting meteen in het water valt. Op deze manier krijgen onaangename geurtjes weinig kans om zich te verspreiden. De wc heeft een nominale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. Het is mogelijk om de spoelwaterhoeveelheden in te stellen bij het inbouwreservoir.

Eenvoudige installatie
De installatie van het toilet is makkelijk en snel. Dit hangende toilet is namelijk van bovenaf te monteren door de gaten voor de toiletzitting. Het bevestigingsmateriaal is hiervoor inbegrepen, net als het montage- en aansluitgarnituur voor het inbouwreservoir.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Afvoerbocht
  • Aan- en afvoergarnituur
  • Bevestigingsmateriaal wandcloset
  • Bevestigingsmateriaal element
  • Contactgeluidsisolatieset
  • Geluidsontkoppeling
  • Sparingskoker
  • Stopkraan
  • Specicap
  • Installatiehandleiding

Aanbevolen combinatie

Toiletset + Starterspakket

592,90

Vandaag besteld, woensdag in huis