Toiletset Glans wit met Spoelrand + Geberit UP320 inbouwreservoir

TOI0002

Toiletset Glans wit met Spoelrand + Geberit UP320 inbouwreservoir

TOI0002

477,95
Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Met deze complete set bestaande uit een toilet, inbouwreservoir, bedieningspaneel en toiletzitting heeft u meteen de juiste benodigdheden in huis.

Het toilet beschikt over een verdekte bevestiging, waardoor u de buitenkant eenvoudig reinigt.

Door de diepspoel spoelvorm valt de ontlasting rechtstreeks in het water en wordt de verspreiding van onaangename geuren beperkt.

De softclose toiletbril sluit geluidloos en is door de Quick Release technologie moeiteloos los te klikken van de wc, zodat u overal eenvoudig schoonmaakt.

Dankzij de Easy Installation is het toilet makkelijk en snel van bovenaf te monteren via de gaten voor de toiletzitting.

Productomschrijving

Met deze complete toiletset haalt u in één keer alle benodigdheden voor een hangtoilet in huis. De set omvat een stijlvol, glanzend wit Classico-toilet, een softclose toiletzitting, een Burda Sigma UP320 inbouwreservoir en een Maxaro bedieningspaneel. Doordat alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn, hoeft u zelf nergens meer aan te denken.

Ultiem comfort
De wc is 55 cm lang, 36 cm breed en 33 cm hoog, waardoor u gegarandeerd comfortabel zit. Met behulp van het inbouwreservoir bepaalt u zelf de ideale hoogte van het hangende toilet. Voor extra comfort beschikt de toiletset over een dunne, softclose toiletzitting. Deze sluit geluidloos door de vertraagde automatische sluiting. Hierdoor is het geluid van een neervallende toiletbril voorgoed verleden tijd.

Hygiënisch toilet
Het toilet is gemaakt van keramiek en volledig voorzien van een slijt- en krasvaste glazuurlaag. De beschermlaag zorgt bovendien voor een glad oppervlak, waaraan vuil en kalk niet goed kunnen hechten. Dankzij de verdekte bevestiging is de buitenzijde van het toilet nog eenvoudiger te reinigen. Door deze eigenschappen is de wc zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Quick Release toiletbril
De dunne toiletzitting is vervaardigd uit UF, ook wel bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de zitting makkelijk in onderhoud is. Voor nog meer schoonmaakgemak beschikt de bril over de zogenaamde Quick Release technologie. Daardoor is de zitting moeiteloos los te klikken van de wc en maakt u overal gemakkelijk schoon.

Spoeling
De spoelvorm van het hangtoilet met vlakke spoelrand is diepspoel. Hierbij is de binnenkant van de toiletpot schuin aflopend, zodat de ontlasting meteen in het water valt. Op deze manier krijgen onaangename geurtjes weinig kans om zich te verspreiden. De wc heeft een nominale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. Het is mogelijk om de spoelwaterhoeveelheden in te stellen bij het inbouwreservoir.

Eenvoudige installatie
De installatie van het hangende toilet is makkelijk en snel. Dit is namelijk van bovenaf te monteren door de gaten voor de toiletzitting. Het bevestigingsmateriaal is hiervoor inbegrepen. Ook het inbouwreservoir wordt geleverd inclusief montage- en aansluitgarnituur.

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Afvoerbocht
  • Aan- en afvoergarnituur
  • Bevestigingsmateriaal wandcloset
  • Bevestigingsmateriaal element
  • Contactgeluidsisolatieset
  • Geluidsontkoppeling
  • Sparingskoker
  • Stopkraan
  • Specicap
  • Installatiehandleiding

Aanbevolen combinatie

Toiletset + Starterspakket

522,90

Vandaag besteld, woensdag in huis