Urinoir Geberit 300, achterinlaat S8601800000G

911013774

Urinoir Geberit 300, achterinlaat S8601800000G

911013774

249,-
Uiterlijk October 18 in huis
1

Dit product is te bekijken in Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische urinoir is voorzien van een glazuurlaag, zodat kalk en vuil zich niet kunnen hechten en dit exemplaar zeer onderhoudsvriendelijk is.

Het urinoir heeft een achterinlaat en -uitlaat, waardoor de aanvoer en afvoer zich aan de achterzijde bevinden en leidingwerk niet zichtbaar is.

Dit model biedt ultiem gebruiksgemak en is doorgaans zuiniger in verbruik dan een toilet.

Productomschrijving

Dit urinoir met achterinlaat uit de 300-serie van Geberit is een fijne toevoeging aan uw badkamer of toiletruimte. Het biedt ultiem gebruiksgemak en is doorgaans zuiniger in verbruik dan een toilet. Bovendien voorkomt u met het urinoir de ergernis van de opstaande toiletbril én blijft de wc langer schoon. Al met al dus een maximaal geslaagde keuze.

Mooi en functioneel
Het exemplaar combineert een functioneel design met een stijlvolle vormgeving. Hierdoor is het fris witte urinoir een aanvulling op elk interieur. Het is gemaakt van keramiek en voorzien van een glanzende glazuurlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het oppervlak glad is, zodat vuil en kalk zich niet goed kunnen hechten. Daardoor is het urinoir zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Achterinlaat- en uitlaat
Het urinoir beschikt over een achterinlaat en -uitlaat. Dit wil zeggen dat de aanvoer en afvoer van het spoelwater zich aan de achterzijde van het urinoir bevinden. Hierdoor is er geen leidingwerk zichtbaar en oogt het geheel mooi en gestileerd.

Maak het urinoir compleet
Een model met achterinlaat- en uitlaat combineert u met het Geberit Duofix-urinoirelement. Middels dit element bepaalt u zelf de ideale hoogte van het urinoir. Daarnaast heeft u een bedieningspaneel nodig. In ons assortiment vindt u diverse Geberit Sigma 01- en Geberit Type 30-panelen die hiervoor geschikt zijn. Door het diverse aanbod is de bedieningsplaat volledig af te stemmen op uw interieur. De spoelwaterhoeveelheid is in te stellen op het paneel.

Specificaties

Hoogte
57 cm
Lengte
34 cm