Urinoir Geberit 300, Boveninlaat Keramiek

911013775

Urinoir Geberit 300, Boveninlaat Keramiek

911013775

255,-
Vandaag besteld, maandag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische urinoir is voorzien van een glazuurlaag, zodat kalk en vuil zich niet kunnen hechten en dit exemplaar zeer onderhoudsvriendelijk is.

Het urinoir met boveninlaat en onderuitlaat heeft een aanvoer voor spoelwater bovenaan en een afvoer onderaan, waardoor u geen urinoirelement hoeft te installeren.

Dit model biedt ultiem gebruiksgemak en is doorgaans zuiniger in verbruik dan een toilet.

Productomschrijving

Dit urinoir met boveninlaat uit de 300-serie van Geberit is een fijne toevoeging aan uw badkamer of toiletruimte. Het biedt ultiem gebruiksgemak en is doorgaans zuiniger in verbruik dan een toilet. Bovendien voorkomt u met het urinoir de ergernis van de opstaande toiletbril én blijft de wc langer schoon. Al met al dus een maximaal geslaagde keuze.

Mooi en functioneel
Het exemplaar combineert een functioneel design met een stijlvolle vormgeving. Hierdoor is het fris witte urinoir een aanvulling op elk interieur. Het is gemaakt van keramiek en voorzien van een glanzende glazuurlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het oppervlak glad is, zodat vuil en kalk zich niet goed kunnen hechten. Daardoor is het urinoir zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Boveninlaat en onderuitlaat
Het urinoir beschikt over een boveninlaat en onderuitlaat. Dit wil zeggen dat de aanvoer van het spoelwater zich aan de bovenzijde van het urinoir bevindt en de afvoer aan de onderzijde. Het grote voordeel hiervan is dat u geen urinoirelement hoeft te monteren. Dat is handig als u hiervoor geen plaats heeft en scheelt bovendien veel installatiewerk. Om door te kunnen spoelen heeft u wel een urinoirspoeler nodig met rechte spoelpijp. Deze sluit u aan op de watertoevoer aan de bovenzijde.

Specificaties

Hoogte
57 cm
Lengte
34 cm