Urinoirset Bolero Achterinlaat Keramiek Voor Deksel

911013540

Urinoirset Bolero Achterinlaat Keramiek Voor Deksel

911013540

947,90
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Met deze complete set bestaande uit een urinoir, softclose deksel, urinoirelement, bedieningspaneel en geluidsisolatiemat heeft u meteen de juiste onderdelen in huis.

Het keramische urinoir is voorzien van een glazuurlaag, zodat kalk en vuil zich niet kunnen hechten en dit exemplaar zeer onderhoudsvriendelijk is.

Dit urinoir heeft een achterinlaat en -uitlaat, waardoor de aanvoer en afvoer zich aan de achterzijde bevinden en leidingwerk niet zichtbaar is.

Het urinoirelement is eenvoudig in te bouwen en verstelbaar, zodat u bij de installatie van het urinoir zelf bepaalt op welke hoogte u dit hangt.

Het deksel met softclose sluit geluidloos en zorgt ervoor dat u het urinoir makkelijk afsluit.

Productomschrijving

Met deze complete urinoirset haalt u in één keer alle benodigdheden voor een urinoir met achterinlaat en deksel in huis. De set omvat een urinoir uit de Subway Bolero-serie van Villeroy en Boch, een bijpassend softclose deksel, een Geberit Duofix-urinoirelement, een Geberit Hy-touch-bedieningspaneel en een geluidsisolatiemat. Omdat alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn, hoeft u zelf nergens meer aan te denken.

Mooi en functioneel urinoir
Het urinoir met achterinlaat- en uitlaat is functioneel en stijlvol vormgegeven. Doordat de afvoeren zich aan de achterzijde bevinden, zijn deze niet zichtbaar. Zo behoudt het urinoir zijn verfijnde uitstraling en vormt het een aanvulling op elk interieur. Het exemplaar is van keramiek en voorzien van een glanzende glazuurlaag. Deze zorgt voor een glad oppervlak, zodat vuil en kalk niet goed kunnen hechten. Daardoor is het urinoir zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Softclose deksel
Als u het urinoir niet gebruikt, is dit makkelijk af te sluiten met het softclose urinoirdeksel. Dat sluit geluidloos door de vertraagde automatische sluiting, waardoor het geluid van een neervallend deksel voorgoed verleden tijd is. Bovendien zorgt het softclose voor een langere levensduur.

In hoogte verstelbaar urinoirelement
De set beschikt naast een urinoir met deksel over een Duofix-element van Geberit dat u netjes inbouwt. Op dit zelfdragende, stalen frame monteert u het urinoir en de bedieningsplaat. Omdat het frame verstelbare poten heeft, is het mogelijk zelf de hoogte van het element en daarmee de hoogte van het urinoir af te stellen. Door de bijgeleverde geluidsisolatiemat achter het urinoir te bevestigen, zorgt u ervoor dat het geluid van doorspoelen niet goed hoorbaar is in andere ruimtes.

Eenknops bedieningspaneel
Het glanzend wit Geberit Sigma 30-bedieningspaneel maakt de urinoirset compleet. Dit is voorzien van één vierkante druktoets en wordt om die reden ook wel eenknops bedieningspaneel genoemd. Door de korte slagbeweging activeert u gemakkelijk de spoeling. De spoelwaterhoeveelheid is naar wens in te stellen. Zo kunt u zeer bewust met het waterverbruik omgaan. Dit is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Specificaties

Materiaal
StaalKunststof
Serie
ProDuofix