Urinoirset Pro Boveninlaat Keramiek

911013539

Urinoirset Pro Boveninlaat Keramiek

911013539

408,85
Uiterlijk October 27 in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Met deze complete set bestaande uit een urinoir, urinoirspoeler, verstelbaar urinoirsifon en een geluidsisolatiemat heeft u meteen de juisten onderdelen in huis.

Het keramische urinoir is voorzien van een glazuurlaag, zodat kalk en vuil zich niet kunnen hechten en dit exemplaar zeer onderhoudsvriendelijk is.

Dit urinoir met boveninlaat en onderuitlaat heeft een aanvoer voor spoelwater bovenaan en een afvoer onderaan, waardoor u geen urinoirelement hoeft te installeren.

Productomschrijving

Met deze complete urinoirset haalt u in één keer alle benodigdheden voor een urinoir met boveninlaat in huis. De set omvat een urinoir uit de 300-serie van Geberit, een urinoirspoeler uit de Rondo-serie van Grohe, een verstelbaar urinoirsifon en een geluidsisolatiemat. Doordat alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn, hoeft u zelf nergens meer aan te denken.

Mooi en functioneel
Het urinoir met boveninlaat combineert een functioneel design met een stijlvolle vormgeving. Hierdoor is het fris witte urinoir een aanvulling op elk interieur. Het is gemaakt van keramiek en voorzien van een glanzende glazuurlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het oppervlak glad is, zodat vuil en kalk zich niet goed kunnen hechten. Daardoor is het urinoir zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Installatie
Het urinoir beschikt over een boveninlaat en onderuitlaat. Dit houdt in dat de aanvoer zich aan de bovenzijde van het urinoir bevindt en de afvoer aan de onderzijde. Het grote voordeel hiervan is dat u geen urinoirelement hoeft te monteren. Om door te spoelen heeft u wel de spoeler nodig. Deze sluit u aan op de watertoevoer aan de bovenzijde. Door de bijgeleverde geluidsisolatiemat achter het urinoir te bevestigen, is het geluid van doorspoelen niet goed hoorbaar in andere ruimtes.

Specificaties

Afvoer buisdiameter
4 cm
Materiaal
Polypropeen
Plaats uitlaat
Universeel
Uitwendige buisdiameter
40 mm
Serie
Pro